Tarım Orman Bakanlığı 2 bin kişilik personel alımı ne zaman? Gibi sorular vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli sosyal medya hesabından personel istihdam edileceğini duyurmasıyla vatandaşlar işçi alımlarıyla ilgili çeşitli soruları arama motorlarında araştırmaya başladı. Peki, Tarım Orman Bakanlığı 2 bin kişilik personel alımı ne zaman? Bakan Pakdemirli müjdeyi verdi! İşte tüm detaylar haberimizde…

BAKAN PAKDEMİRLİ MÜJDEYİ VERDİ!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli sosyal medya hesabından ormancılık faaliyetlerinde çalıştırılmak üzere personel alımı yapacağını duyurdu.

Bakan Pakdemirli paylaşımında, “Sizlerle bugün iki güzel haber paylaşmak istiyorum. #GeleceğeNefes olan ormanlarımız için; orman yangınları ile mücadele ve ormancılık faaliyetlerinde çalıştırılmak üzere 2.000 geçici işçi istihdam ediyoruz.

Ayrıca 5620 sayılı Kanun kapsamında Kurumumuzda görevli geçici işçilerin 4 ay daha ilave süre uzatımı da yine Hazine ve Maliye Bakanlığınca onaylanmış olup işçilerimiz 9 ay 29 gün çalışacaklar. Hayırlı uğurlu olsun.” Açıklamalarında bulundu.

TARIM ORMAN BAKANLIĞI 2 BİN KİŞİLİK PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli orman yangınları ile mücadele ve ormancılık faaliyetlerinde çalıştırılmak üzere 2.000 geçici işçi istihdam edileceğini açıkladı. Personel alımların ne zaman ya da nasıl yapılacağı konusunda henüz net bilgi bulunmamaktadır.

Personel alımıyla ilgili detaylar geldiğinde haberimizden ulaşabilirsiniz…

Editör: TE Bilisim