Millet ittifakında HDP’ye bakanlık teklif edildiği tartışması etkisini sürdürüyor.

Gazeteci-yazar Hulki Cevizoğlu, CHP ve darbe imalı bildiri yayımlayan emekli amirallere katıldığı bir canlı yayında tepki gösterdi. Cevizoğlu, CHP’nin HDP’ye bakanlık teklifi konusunda ses çıkarmayan emekli amirallere seslendi.

KILIÇDAROĞLU’NA NEDEN BİLDİRİ YAYIMLAMADINIZ?

“Cübbeli amiral için bildiri yayınlayanlar vardı doğru. Peki, bu bildiriyi yayınlayan 103 amiral, CHP bu HDP’lileri bakan yapalım dediğinde, 'yahu bizim hayatımız terörle mücadele ile geçti arkadaşlar, bu ne demektir?' diye niçin bildiri yayınlamaz?" diyen Cevizoğlu, "Biz Atatürk’ün askerleriyiz, Atatürk’ün partisiyiz diyen Kılıçdaroğlu’na niçin bildiri yayınlamıyorsunuz?” ifadelerini kullandı.

PKK YANDAŞLARINI VEKİL YAPMA!”

CHP’ye “18 yıldır oy veriyorum bana bir kere iktidar vermedi” siteminde bulunan Cevizoğlu, “Atatürk ilkelerini uygulayabilmek için Atatürk’e küfredenleri, PKK yandaşlarını milletvekili yapma.” şeklinde konuştu.

CHP’li isimlerin ifadelerinden “CHP iktidara gelirlerse PKK’lıların bakanlıklara geleceğini” belirten Cevizoğlu, CHP’nin Makyavelist politikayla “iktidara gelmek için her yol mubahtır” anlayışında bir siyaset izlediğini vurguladı.

Editör: TE Bilisim