Soylu "Devlet-i Ebed Müddet" anlayışının Cumhur İttifakı'nda vücut bulan ruhunu, güçlü iradesiyle bir kez daha ortaya koyan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli'ye, Türkiye’ye operasyon çekmek isteyenlere karşı bugünkü tarihi hatırlatması için müteşekkiriz” mesajını paylaştı.

ESKİ TÜRKİYE KALINTISI

Bakan Soylu, katıldığı bir televizyon programında mafyanın ortaya attığı akıl dışı iddialara sarılarak “devede kulak” benzetmesi yapan Ahmet Davutoğlu ile ilgili çarpıcı bilgi paylaştı. Soylu “Yıl 2005. Ben Başbakan Yardımcısıyım.

AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu. Başbakan Davutoğlu. 7 Haziran seçimleri öncesi MYK toplantısında 'Biz HDP ile anayasa yapabiliriz' diye bir cümle çıktı ağzından” dedi.

Bugün bir suç örgütü elebaşısının iftiralarına kulak verenlerin eski Türkiye özlemiyle hareket ettiklerine dikkati çeken Bakan Soylu, adı Hırant Dink cinayetiyle özdeşleşen Erhan Tuncel örneğini verdi.

Genç bir kıza tecavüz ettiği belgelerle ortada olan Tuncel’in Peker’e, Veli Küçük’ün emanet ettiğini belirten Soylu, Türkiye’de mafyayı AK Parti’nin bitirdiğine vurgu yaptı.

-Devlet Bahçeli: Bekâmız hedefte

Editör: TE Bilisim