KPSS 2021 lisans başvurusu nasıl yapılır? KPSS lisans başvuru ücreti ne kadar? soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. ÖSYM tarafından her yıl düzenli olarak uygulanan KPSS oturumları lisans, önlisans, lise, ortaöğretim olarak tamamlanıyor. ÖSYM'nin 2021 sınav takviminde lisans oturumlarına yönelik başvuru tarihleri ve sınav tarihleri belirtildi. ÖSYM az önce 2021 KPSS Lisans kılavuzunu ve ücretlerini de adaylarla paylaştı. Peki, KPSS 2021 lisans başvurusu nasıl yapılır? KPSS lisans başvuru ücreti ne kadar? işte tüm detaylar haberimizde…

KPSS 2021 LİSANS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri), KPSS Alan bilgisi, KPSS ÖABT başvuru tarihleri 28 Mayıs - 14 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılacak.

KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri), KPSS Alan bilgisi, KPSS ÖABT geç başvuru tarihleri 22-23 Haziran 2021 tarihlerinde alınacak.

KPSS BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

KPSS LİSANS BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

ÖSYM tarafından yayımlanan sınav takvimi içerisinde bu yılki oturum ve başvuru tarihleri açıklandı.

Adaylar KPSS başvurularını 28 Mayıs tarihinden itibaren kurum tarafından yayımlanan başvuru kılavuzuna göre yapacaklar. Başvurular 14 Haziran'da sona erecek. KPSS’nin ilk oturumu ise 1 Ağustos’ta düzenlenecek.

KPSS OTURUM TARİHLERİ VE ÜCRETLERİ

  • KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür Oturumu/Eğitim Bilimleri Oturumu (Her Bir Oturum İçin) : 90,00 TL
  • KPSS Alan Bilgisi Sınavları (Her Bir Oturum İçin) : 65,00 TL
  • ÖABT (Her Bir ÖABT Alanı İçin) : 90,00 TL
Editör: TE Bilisim