STAR TV’nin yeni dizisi Ada Masalı oyuncusu Meryem Karasu kim tarafından canlandırılıyor? Dizideki oyuncu konusu ve tüm detaylar haberimizde...

ADA MASALI DİZİSİ HİKAYESİ VE OYUNCULARI

Ada Masalı dizisinin oyuncu kadrosunda başrol olarak Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan yer alıyor. Ada Masalı oyuncuları arasında İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener gibi önemli isimler de bulunuyor.

ADA MASALI MERYEM KARASU KİM TARAFINDAN CANLANDIRILIYOR?

Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin yaptığı, Türk yapımı aşk ve drama türündeki televizyon dizisi. Ada Masalı dizisinın Meryem Karasu karakterini canlandıran kişi İpek Tenolcay'dır.

İPEK TENOLCAY KİMDİR?

1970 İstanbul doğumlu olan İpek Tenolcay 51 yaşının içindedir.  Umutsuz Ev Kadınları Kurtlar Vadisi Pusu ve Yalan Dünya gibi diziler ile kendini tiyatrodan sonra dizilerde de kabul ettiren İpek Tenolcay 2019 da ise Erkenci Kuş d ve 2020 de ise Maria ve Mustafa dizilerinde yer almıştır. Son olarak Kırmızı Oda ve Camdaki Kız dizilerinde yer alan İpek Tenolcay 2021 yazında ise Ada Masalı dizisinde yer alacak. İpek Tenolcay 1.70 cm boyunda ve 62 kilo ağırlığındadır.

Editör: TE Bilisim