OYAK yatırım halka arz ne zaman yapılacak? OYAK yatırım halka arz hangi bankalar 2021? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvuru sonrasında halka arz işlemlerini başlatmak isteyen OYAK Yatırım hakkında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Arama motorlarında sıkça hisse ve banka bilgilerini araştıran vatandaşlar içi detayları sizler için araştırdık. İşte tüm detaylar haberimizde…

OYAK YATIRIM HALKA ARZ HANGİ BANKALAR 2021?

OYAK Yatırım, özellikle 2020 yılından itibaren artan ilgi ile hızlanan halka arzlarda konsorsiyum liderliklerinin yanı sıra, Kervan Gıda ile 2020 yılının en büyük halka arzını gerçekleştirdi.

Son yıllarda banka iştiraki olmayan aracı kurumlar içinde özel sektör tahvil ihraçlarında (kira sertifikası) birincilik elde ederek ödüllere layık görülen OYAK Yatırım, aracı kurumlar içinde araştırma kapsamında en fazla şirketi inceleyen kurumlar arasında yer alıyor.

Taahhütlü İşlemler Pazarı'nda işlem yapan ilk aracı kurum olmakla birlikte bu pazarda lider konumda bulunan OYAK Yatırım, yurtdışı hisse işlemlerinde aracılık faaliyeti gösteren az sayıdaki aracı kurumlardan da biri olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

OYAK YATIRIM HALKA ARZ NE ZAMAN YAPILACAK?

OYAK yatırım halka arz olmasıyla ilgili resmi sitesinde açıklamalarda bulundu. Açıklamalarda, “40 yıllık tarihimizle, tecrübenin ve uzman kadromuzun ışığında yatırım dünyasında bir adım öndeyiz. Güçlü iştirak yapımız, yenilikçi sektörlere yatırımlarımız ve global vizyonumuz ile her geçen gün büyümeye devam ediyoruz.

Sermaye piyasalarının tam kalbinde, sektörde öncü kimliğimiz ile gücümüze güç katarak ilerlediğimiz bu yolda, gelin birlikte yol alalım, birlikte büyüyelim!

OYAK Yatırım Menkul Değerler A.Ş. 2-3-4 Haziran 2021 tarihlerinde 18,65 TL sabit fiyat ve en iyi gayret aracılığı ile halka arz edilecektir.” İfadeleri kullanıldı.

OYAK Yatırım’ın halka arz olunmasıyla ilgili detayları aşağıda yer alan bağlantı linkinden ulaşabilirsiniz.

OYAK YATIRIM DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim