2021 BMS Çelik halka arz ne zaman, hangi bankalar? BMSCH hisse fiyatı ne kadar? soruları yatırım düşünen vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. BMS Çelik halka arz hangi bankalar? Sorusu yatırımcılar tarafından araştırılmaya başlandı. Türkiye'nin ilk çelik hasır fabrikası unvanıyla yer alan BMS Çelik Hasır Sanayi halka arz başvurusu SPK'nın onayından geçmişti. Peki, 2021 BMS Çelik halka arz ne zaman, hangi bankalar? BMSCH hisse fiyatı ne kadar? işte tüm detaylar haberimizde…

2021 BMS ÇELİK HALKA ARZ NE ZAMAN, HANGİ BANKALAR?

31 Mayıs ile 1 Haziran tarihleri arasında, 10.30 - 13.00 saatleri arasında talep toplayacak olan BMS Çelik'in halka arz edilecek hisselerinin tamamı 4,87 TL sabit fiyat ve 'Eşit Dağıtım' yöntemi ile dağıtılacak.

BMS Çelik Hasır Sanayi ve Ticari Anonim Şirketi'nin halka arzına öncülük edecek firma İş Yatırım ve İnvestaz Yatırım olarak belirlendi.

Sermaye Piyasası Kurulunca onaylanan izahnamede, tüm banka ve kurumlardan halka arz başvurusu gerçekleştirilebileceği bilgisi paylaşıldı.

BMSCH HİSSE FİYATI NE KADAR?

15.500.000 lot sermaye artırımına bağlı olarak belirlendi. Taslak izahnamede, dağıtılacak hisse adeti dışında ek satış olarak 3.875.000 lot satışa sunulacak. Hisse borsada işlem görmeye başladıktan 1 yıl sonra 3.875.000 lot satışa sunulabilecek.

BMS Demir Çelik halka arzının Borsa işlem kodu #BMSCH olarak belirlendi. BMS Çelik Hasır fabrikasının resmi internet sitesinde yer alan bilgiler şu şekilde;

BMS Çelik Hasır bir BMS GRUP Kuruluşudur. Türkiye'nin ilk ve en yüksek kapasiteli Çelik Hasır fabrikası 1971 yılında Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulmuştur. Farklı firmalar tarafından 2001 yılına kadar işletilen bu tesis 3 yıl süreden sonra 2004 yılının Eylül ayında BMS GRUP bünyesine dahil olmuştur.

Editör: TE Bilisim