Öldür Beni Sevgilim filmi nerede çekildi? Sorularına cevap olabilmek için ve Öldür Beni Sevgilim filminin oyuncu kadrosuna dair olan bütün detayları haberimizde derledik. Dram ve romantik komedi tarzındaki yerli sinema filmi Öldür Beni Sevgilim 1 Mart 2019 tarihinde vizyona girdi. Seyirci ile buluştuğu andan itibaren yoğun ilgiye maruz kalan yapım internette sıkça araştırılmaya başlandı. Peki, Öldür Beni Sevgilim filmi nerede çekildi? İşte Öldür Beni Sevgilim filminin oyuncu kadrosuna dair tüm ayrıntılar…

ÖLDÜR BENİ SEVGİLİM FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Birbirlerini öldürmeye karar veren bir çiftin hikayesini konu edinen Öldür Beni Sevgilim isimli romantik komedi tarzındaki yerli filmin çekimleri ise Muğla’nın Fethiye ilçesinde tamamlandı.

2018 yılında fiili olarak projesine başlanan yapımın aynı yıl içinde çekimleri de bitti. Film, 1 Mart 2019 tarihinde ise sinema salonlarında boy gösterdi girdi.

ÖLDÜR BENİ SEVGİLİM FİLMİNİN OYUNCU KADROSU!

Yönetmenliğini Şenol Sönmez'in üstlendiği, 2018 yılında ise çekimlerinin tamamlandığı romantik komedi tarzındaki filmin oyuncu kadrosunda ise başta şarkıcı Murat Boz olmak üzere Seda Bakan, Açelya Topaloğlu, Özgür Emre Yıldırım, Seda Güven, Yosi Mizrahi, Dilşad Şimşek ve Ali Yoğurtçuoğlu yer alıyor.

FİLMİN KONUSU

Lise aşkı olan Demet ve Okan'ın yıpratıcı evliliklerinin bir yıldönümünde aldıkları piyango biletine çıkan büyük ikramiye sonrasında, evliliklerinin bir yana mı savrulacağı, yoksa bu piyangonun aşklarını yeniden keşfetmek için fırsat mı olacağı sorusu etrafındaki macerayı konu ediniyor.

Birbirlerini öldürmeye çalışan 5 yıllık evli çifti konu edinen yapım, beraber geçirdikleri senelere rağmen aralarının bozulmasına izin veren Okan ve Demet birlikteliğini ele alıyor. Çiftin masal gibi başlayan aşkı, büyük heyecanlarla devam ederek kritik bir dönem geçirecektir.

Editör: TE Bilisim