ATV'nin uzun soluklu ve beğeniyle izlenen reyting rekortmeni dizisi EDHO 198. yeni bölümü canlı izlemek isteyenler, "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 198. bölüm canlı izle! ATV ile (EDHO) Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz canlı izle! (Yeni Bölüm)" araştırmalarına başladı. Usta sanatçı Oktay Kaynarca'nın başrolünde yer aldığı dizinin bu akşamki yeni bölümünde, Hızır Çakırbeyli'nin Savaş'la verdiği mücadelede, en yakınındaki isimler tehlikeye girmiştir. Çakırbeyli sevdiklerini korumak için canından dahi vazgeçmeye hazırdır. EDHO yeni bölüm canlı izlemek isteyenler için internetten full HD canlı izleme bağlantı bilgilerini haberimizde derledik. Bu akşam nefes kesen bölümdeki olaylara tanık olmak için Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 198. bölüm canlı izle! ATV ile (EDHO) Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz canlı izle! (Yeni Bölüm) Bilgiler yazının devamında!..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 198. bölüm canlı izle! ATV ile (EDHO) Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz canlı izle! (Yeni Bölüm)

ATV'nin en sevilen dizisi EDHO 198. bölümde neler olacak?

"Canını alacağım, sırada sen varsın"

Hızır Çakırbeyli (Oktay Kaynarca), gelini Didem ve dostu Haşmet Façalı'nın ölümünün arkasındaki isim olan Rıdvan ve ailesini bir bir avlamaya başlar.

Verdiği zorlu savaşta yaşadığı kayıplara rağmen galip çıkmaya kararlı olan Hızır Çakırbeyli, kardeşi İlyas Çakırbeyli ve aile dostu Behzat Façalı'nın da yardımıyla Rıdvan'ı ve çocuklarını yakalar. Rıdvan'ın son bir hamleyle Ortadoğu'da enerji şirketlerinin güvenlik işlerini yapan Savaş'tan yardım istemesi ise Hızır Çakırbeyli ve dostlarına yeni bir düşman kazandırır.

Hızır Çakırbeyli yeni düşmanı Savaş'la verdiği mücadelede en yakınındaki isimler tehlikeye girer. Sevdiklerini ve dostlarını korumak için her şeyi yapan Hızır Çakırbeyli, bu uğurda kendi canını da vermeye hazırdır. Hızır Çakırbeyli'nin bu mücadelesinde en büyük destekçisi de yeğeni Alpaslan Çakırbeyli olur. Şahin Ağa'nın yardımıyla kendi ayakların üzerinde duran Kimsesiz Doğan'ın desteğiyle de sokaklarını babası olan Alpaslan Çakırbeyli, yıllar önce rahmetli babasının da düştüğü yol ayrımında Kimsesiz Doğan'ın telkinleriyle yönünü bulmaya hazırdır.

Editör: TE Bilisim