Sezon finaliyle 7 Haziran akşamı TRT 1'de izleyenlerine veda eden Masumlar Apartmanı'nda İnci'nin ölümü sevenlerini çok üzdü. İnci neden ayrıldı soruları merak edilirken Han'ın akıl sağlığını kaybetmesiyle duygu seli yaşayan dizi hayranları yenis ezonda olacaakları merakla bekliyor. Masumlar Apartmanı 37. son bölüm kesintisiz izlemek için "Masumlar Apartmanı 37. son bölüm tek parça izle! TRT 1 ile Masumlar Apartmanı sezon finali full kesintisiz izle!" araştırmaları artarken dizinin son bölüm çekimleri için kullanılan mekanlar da oldukça dikkati çekti. Masumlar Apartmanı sezon finali full kesintisiz izlemek isteyen ve kahreden vedanın yaşandığı sahnelere tanıklık etmek isteyenler için Masumlar Apartmanı son bölüm izle full hd tek parça! TRT 1 ile Masumlar Apartmanı sezon finali 37. bölüm full kesintisiz izle! bağlantı bilgileri yazının devamında...

Masumlar Apartmanı 37. son bölüm tek parça izle! TRT 1 ile Masumlar Apartmanı sezon finali full kesintisiz izle!

Milyonları ekran başına kilitleyen Masumlar Apartmanı son bölüm izleyenler neler yaşadı? İşte 37. son bölüm özeti...

Masumlar Apartmanı 37. bölüm özeti (Sezon Finali)

Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar gibi başarılı oyuncu kadrosu ve gerçek hayattan kesitler taşıyan yaşanmış duygusal hikayesiyle Masumlar Apartmanı sezon finali bölümünde de milyonları ekrana kilitlemeyi başardı.

İnci ve Han'ın ayrılığının ardından tam da İnci'nin barışmak istediği sırada kaza geçirerek bebeğiyle birlikte sonsuz yolculuğa çıkması izleyenleri yasa boğdu.

İnci'nin ölümüyle büyük yıkım yaşayan Han ise akıl sağlığını kaybetti. Yeni sezonda neler olacağı merakla beklenirken Fahriye Evcen'in ceylan karakteriyle diziye dahil olacağı iddialar arasında.

Öte yandan Naci'nin hastalığını tedavi ettirmek için Gülru ve kı8zı Tomris'i de yanına alarak yurt dışına gitmesi, Safiye'ye umut ve ıstıtrabı bir arada yaşattı.

Esat'tan ayrılmayı kafasına koyan Gülben ise, Esat'ın tüm ısrarlarına ve yakarışlarına rağmen kararından vazgeçmedi.

Dizinin yeni sezon bölümleri merak edilirken Masumlar Apartmanı 38. bölüm fragmanı izlemek isteyenler şimdiden araştırmalara başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlandığı andan itibaren dirilispostasi.com sitesinde yer verilecektir.

MASUMLAR APARTMANI İNCİ NASIL ÖLDÜ?

İnci çocuğunu Han'dan uzak büyütme kararı alırken, Han gerçeği öğrenir ve onu bu karardan döndürmeye çalışır. İnci Han'ın yanından ayrılıp arabaya bindiği sırada kaza geçirir ve Han onu bulur. Han'ın kollarında son nefesini verir.

FARAH ZEYNEP ABDULLAH DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah'ın dizideki travmatik sahnelere daha fazla dayanamadığı, ruhsal anlamda çok yorulduğu için diziden ayrıldığı iddia edildi. Ancak yetenekli oyuncudan bu konu hakkında bir açıklama gelmedi.

Editör: TE Bilisim