Kuruluş Osman sezon finali ne zaman 2021? Kuruluş Osman ne zaman bitiyor? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başladı. ATV erkanlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Ünlü oyuncuların yer aldığı dizinin ne zaman biteceği merak konusu olunca arama motorlarında sıkça araştırılan Kuruluş Osman sezon finali ne zaman 2021? Kuruluş Osman ne zaman bitiyor? Soruların yanıtını sizler için haberimizde derledik. İşte detaylar…

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN BİTİYOR?

Çarşamba akşamları ile izleyici ile buluşan ekranların sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın sezon finali tarihi belli oldu. Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in başrolünü oyandığı, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın yazdığı genel yönetmenliğini de Metin Günay'ın üstlendiği 'Kuruluş Osman' ikinci sezonunun final bölümü ile ekranlara yaz arası verecek.

KURULUŞ OSMAN SEZON FİNALİ NE ZAMAN 2021?

ATV'nin Bozdağ Film imzalı Kuruluş Osman dizisi ikinci sezonunda da ilgiyle izleniyor. Başrol oyuncusu Burak Özçivit'in "Çok güzel bir ikinci sezon geçirdik. Üçüncü sezonu çok merak ediyorum" dediği rekortmen dizinin sezon final tarihi belli oldu.

Çarşamba akşamlarına damga vuran sevilen dizi 64. bölümde sezon arası verecek.

Editör: TE Bilisim