Kanal D ekranlarına çarpıcı bir giriş yapan Camdaki Kız 9. yeni bölümüyle 10 Haziran Perşembe akşamı izleyicisini ağırlıyor. Sezon finali ile ekrana gelen diziyi izlemek isteyen takipçiler ise Camdaki Kız 9. bölüm canlı izle! Kanal D ile Camdaki Kız canlı izle! (Yeni Bölüm) araştırmaları yapıyor. Dizinin yeni bölümünde düğün ve kına gecesi için hummalı hazırlık sürerken Nalan'ın içini bir korku kaplamaktadır. Öte yandan Feride duydukları karşısına büyük şaşkınlık yaşayacaktır. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrolünde yer aldığı Camdaki Kız yeni bölüm canlı izlemek ve gelişmeleri öğrenmek için Camdaki Kız 9. bölüm canlı izle! Kanal D ile Camdaki Kız canlı izle! (Yeni Bölüm) bağlantı detayları yazımızın devamında yer almaktadır.

Camdaki Kız 9. bölüm canlı izle! Kanal D ile Camdaki Kız canlı izle! (Yeni Bölüm)

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimdeki romanında uyarlanan Camdaki Kız 9. yeni bölümünde (sezon finali) yaşanacak gelişmeler için 9. bölüm özetine yer veriyoruz. İşte detaylar!..

Camdaki Kız 9. bölüm özeti (Sezon finali)

Cana’dan Koroğlu ailesinin bütün yalanlarını öğrenen Feride, neye uğradığını şaşırır. Cana sonunda Sedat ve Nalan’ı ayıracağından eminken, büyük bir yol ayrımında olan Feride’nin fikrini kim değiştirecektir?

Kına gecesi ve düğün hazırlıkları devam ederken, Nalan’ın içini büyük bir korku kaplar. Feride’nin bugüne kadar erkekler hakkında kulağına fısıldadığı uyarılar, bir kabus gibi Nalan’ın zihnini ele geçirir.

Muzo geçmişten gelen karanlık bir sırla, Sedat’ı Nalan’ı üzmemesi konusunda uyarır. Acaba bu büyük sır ne olabilir?

Editör: TE Bilisim