Kaya Temel / Özel HaberSarı-Kırmızılı takımın altyapısı gümbür gümbür geliyor. Namağlup yoluna devam eden Galatasaray U19 takımında Teknik Direktör Ceyhun Müderrisoğlu’nun performansı dikkat çekiyor. Müderrisoğlu’nun yönetiminde sahaya çıkan Galatasaray U19 takımı, 18 haftada 15 galibiyet, 3 beraberlik aldık. Sarı-Kırmızılı takım TFF U19 Elit Gelişim Ligi’nde 45 puanla lider durumda.

A takıma katkıda bulunacak

Altyapıda olağanüstü bir performans ortaya koyan ve gençlerin parlamasını sağlayan Ceyhun Müderrisoğlu, 20-21 Temmuz tarihlerinde Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına çıkacak olan Galatasaray’ı Selçuk İnan ile birlikte hazırlayacak. Sarı-Kırmızılı takım 14 Haziran’da sezonu açacak.

MÜDERRİSOĞLU KİMDİR?

1981 doğumlu olan Ceyhun Müderrisoğlu, İstanbul’da dünyaya geldi. Galatasaray U16, U19 takımlarında yardımcı antrenörlük yapan Müderrisoğlu daha sonra sırasıyla Galatasaray U17, U19 ve U21 takımlarında teknik direktörlük yaptı. Ceyhun Müderrisoğlu futbolculuğu döneminde de Galatasaray, Beylerbeyi, Yimpaş Yozgatspor ve Eyüpspor gibi takımlarda oynamıştı.

Editör: TE Bilisim