Perşembe akşamları reyting zirvesini kimselere kaptırmayan Bir Zamanlar Çukurova 100. son bölümü izlemek isteyenler Bir Zamanlar Çukurova 100. bölüm izle tek parça! ATV ile Bir Zamanlar Çukurova 100. son bölüm izle kesintisiz full! araştırmasına başladı. Dizinin son bölümünde Sevda çocuğunu koruyabilmek için her şeyi yapmayı göze alıyor. Öte yandan Fekeli konağına yeni bir ateş düşüyor. Cumali ise esrarengiz bir şekilde sürekli olarak Üzüm kızın peşinde... Çukurova son bölüm izlemek ve hikayenin detaylarını öğrenmek için Bir Zamanlar Çukurova 100. bölüm izle tek parça! ATV ile Bir Zamanlar Çukurova 100. son bölüm izle kesintisiz full! bağlantı linki ve 100. bölüm özeti haber metninde.

Bir Zamanlar Çukurova 100. bölüm izle tek parça! ATV ile Bir Zamanlar Çukurova 100. son bölüm izle kesintisiz full!

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 100. bölümünde neler yaşandı? Başrol oyuncularının ayrılmasıyla bir deprem yaşayan ancak buna rağmen reyting listelerindeki yerini koruyan dizi tüm heyecanıyla sürüyor. İşte Bir Zamanlar Çukurova son bölüm özeti!..

"O benim tek dayanağım..."

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde Sevda kızını korumak amacıyla, her şeyi göze alır. Konaktan para alıp, onu İstanbul'a götürecektir. Ama işler hiç de planladığı gitmez ve Sevda için de zor günler baş gösterir.

Demir için de Züleyha için de artık Sevda, yuvalarını dağıtmaya yönelik gizli planlar yapan bir düşmandır! Ailenin büyüğü olarak gördüğü saygıyı kaybedip bir yabancıya dönüşecektir!

Öte yandan Demir, Ümit'in bebeği doğurmaması için her yolu denemeye kararlıdır! Züleyha, bebeği konakta büyütmeyi bile teklif etse Demir'in öfkesi yine tüm Çukurova'yı saracak, Ümit'i dört koldan arayıp bulacaktır! Tüm bu koşturmaca içinde, Sevda, elindeki tek kozu, Züleyha ile ortak oldukları suçu ortaya atar! Bu arada, Demir ve Züleyha henüz bilmese de, Betül ve Şermin de diğer cepheye yardıma başlayacaktır!

Yamanlar ise, kelimenin tam anlamıyla birbirlerine düşmüşken, şehri donatan ilanlarla Ümit'i ve Sevda'yı kapı dışarı eden Fekeli, konuyla daha fazla ilgilenecek vakit bulamayacaktır. Müjgan'ın kaybının ardından, tüm intikam yeminlerini toprağa gömen Fikret, şimdi kendini bambaşka bir mücadelenin içinde bulacaktır. Önce kapılarını çalan bir avukat sonra da Kerem Ali'nin yaşam mücadelesi içine düşmesi, Fikret, Fekeli ve Lütfiye'nin ocağına da kalbine de yeniden ateş düşürecektir!

Fekeli konağında, Sevda ve Ümit'in peşindeki trafik hiç bitmezken, Demir ve Züleyha da bir içeri bir şehre koşturmaktadır.

Bahçede ise Saniye'yi delirten gelişmeler yaşanacaktır! Cumali, sürekli Üzüm kızın peşindedir. En son Saniye ikisini giderken görünce de konağın içine kadar duyulacak olaylar patlak verecektir.

Editör: TE Bilisim