Abdülkadir Dursun öldürüldü mü? Müge Anlı Abdülkadir Dursun nerede? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Hafta içi her gün ATV ekranlarında yerini alan Müge Anlı yeni bölümüyle televizyonda yerini alırken Türkiye’de kayıp ve cinayet vakaları aydınlatılmaya çalışılıyor. 8 Haziran’dan itibaren kayıp olan aranan Bahtiyar Akçay hakkında merak edilen Abdülkadir Dursun öldürüldü mü? Müge Anlı Abdülkadir Dursun nerede? Soruların yanıtını sizler için haberimizde derledik…

ABDÜLKADİR DURSUN ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Tanıdığı birçok kişinde borç alıp kayıplara karışan Abdülkadir Dursun’a ne olduğu henüz bilinmiyor. Henüz kayıp olduğu ve ölümüyle ilgili bilgilerin bulunmadığı bilinmektedir. Konuyla ilgili detayları sizler için haberimizde derledik.

Pazar gününden itibaren kendisinden haber alınamayan Abdülkadir Dursun'ın kayıp olduğu Aydos Ormanlarına ait görüntüleri Müge Anlı canlı yayından paylaşıyor.

MÜGE ANLI ABDÜLKADİR DURSUN NEREDE?

27 yaşında olduğu ifade edilen Abdülkadir Dursun’dan henüz bir haber alınamadı. Arkadaşlarından borç para toplayıp kayıplara karışan Abdülkadir Dursun’un nerede olduğu henüz bilinmiyor. Ailesi ve yakınlarının Müge Anlı’ya karıştığı olayla ilgili bildikleri anlatılıyor.

Editör: TE Bilisim