Yapımcılığını Nazlı Heptürk, yönetmenliğini Serkan Birinci'nin üstlendiği ve senaryosunu ise Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı NGM imzalı Kardeşlerim dizisi, Cumartesi akşamları ATV'de izleyicisini ağırlıyor. Duygusal hikayesiyle dikkati çeken Kardeşlerim dizisi oyuncularının isimleri, konusu da sıkça araştırmalara konu oluyor. Peki, küçük yaşta hayat mücadelesine atılan kardeşlerin hikayesiyle geniş bir izleyici kitlesi kazanan Kardeşlerim oyuncuları kimler? Kardeşlerim dizisinin konusu nedir? Merak edilenler haberde.

Kardeşlerim oyuncuları kimler?

ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim oyuncu kadrosu şöyle;

Celil Nalçakan (Akif),
Halit Özgür Sarı (Kadir),
Cüneyt Mete (Orhan),
Fadik Sevin Atasoy (Şengül),
Ahu Yağtu (Suzan),
Simge Selçuk (Nebahat),
Yiğit Koçak (Ömer),
Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye),
Aylin Akpınar (Emel),
Onur Seyit Yaran (Doruk),
Cihan Şimşek (Oğulcan),
Damlasu İkizoğlu (Melisa),
Gözde Türker (Harika),
Kaan Sevi (Mazlum),
Melis Minkari (Aybike),
İrem Salman (Talya),
Lizge Cömert (Süsen),
Recep Usta (Berk).

Kardeşlerim dizisinin konusu nedir?

Cumartesi akşamları beğeniyle izlenen Kardeşlerim dizisi, hayatın karşılarına çıkardığı tüm zorlukların üstesinden hep birlikte gelmeye çalışan, her şeye rağmen kopmayıp, birbirlerine daha sıkı tutunarak güç alan dört kardeşin (Kadir, Ömer, Asiye ve Emel) hikayesini konu etmektedir. Küçük yaşta hem annelerini hem de babalarını kaybeden 4 kardeşin hayatta birbirlerine tutunmaktan başka çareleri kalmamıştır.

Ta ki, yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları kendilerine açılıncaya kadar…

Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden gelen her şeyi yapmaktadır.

-Kardeşlerim nerede, hangi okulda çekiliyor? Kardeşlerim dizisinin çekildiği okul ve ev nerede?

Editör: TE Bilisim