Naşide Göktürk kimdir, nereli? Naşide Göktürk ne zaman öldü? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Bir süredir kanser tedavisi gören ve 6 Ağustos itibariyle genel durum bozukluğu nedeniyle hastaneye kaldırılan Naşide Göktürk’ün hayatını kaybettiği ve son zamanlarda vatandaşlar tarafından merak konusu olan Naşide Göktürk kimdir, nereli? Naşide Göktürk ne zaman öldü? Sorularının yanıtını sizler için haberimizde derledik. İşte detaylar…

NAŞİDE GÖKTÜRK KİMDİR, NERELİ?

1 Nsan 1965 doğumlu Naşide Göktürk, çocukluk ve gençlik yıllarını Büyükada'da geçirdi. Lise yıllarında edebiyata meraklı olan Göktürk, bir süre muhasebecilik yaptıktan sonra Ankara'da kendi işini kurdu. 90'lı yılların başında çıkardığı 'Yüreğim Rehin' albümü ile müzik dünyasına giriş yaptı. Albümü ile aynı ismi taşıyan şarkısı, Göktürk'ü zirveye taşıdı. Naşide Göktürk, başarısı çıkardığı şiir kitaplarıyla da perçinledi.

NAŞİDE GÖKTÜRK NE ZAMAN ÖLDÜ?

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde kanser tedavisi gören sanatçı Naşide Göktürk (51), 30 Ağustos 2016 tarihinde hayatını kaybetti.

Söz yazarı, besteci, yorumcu Göktürk'ün tedavi gördüğü Acıbadem Bodrum Hastanesi Sorumlu Hekimi Tıbbi Onkolog Dr. Hilmi Ege tarafından yapılan açıklamada, sanatçının yaklaşık 1 yıl önce akciğer kanseri teşhisiyle tedaviye alındığını ve hastanelerine genel durum bozukluğu nedeniyle geldiği belirtildi.

Editör: TE Bilisim