92. özel güvenlik sınav soruları sıkça araştırılan konular arasında yer alıyor. 2021 Yılı Özel Güvenlik 92. Temel Eğitim ve 68. Yenileme Sınavı 13 Haziran 2021 tarihinde yani bugün yapıldı. Bu nedenle yüz binlerce aday 92. özel güvenlik sınav soruları ve cevaplarını araştırıyor. Peki, 92. özel güvenlik sınav soruları açıklandı mı? İşte özel güvenlik soruları ve cevapları...

92. özel güvenlik sınav soruları burada! Özel güvenlik soruları ve cevapları

Özel Güvenlik Görevlisi olmak isteyenler için Temel Eğitim ve Yenileme Eğitimi Sınavları yapılmaya devam ediyor. 2021 Yılı Özel Güvenlik 92. Temel Eğitim ve 68. Yenileme Sınavı 13 Haziran 2021 tarihinde yapıldı.,

92. Özel Güvenlik Sınav soruları ve cevapları henüz açıklanmadı. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz aşağıdaki paylaştığımız link üzerinden ulabilirsiniz.

92. Özel Güvenlik Sınav Soruları ve Cevapları 2021

Sınav Değerlendirme, Yazılı Sınav Sorularına ve Yazılı Sınav Sonucuna İtiraz: 
Yazılı sınav sorularına veya yazılı sınav sonucuna itiraz eden adaylar Halk Bankası Şubelerinesınav adı ve kimlik bilgilerini bildirerek 15 TL ücret yatıracaklardır.

Adaylar, ilgili banka hesabına yazılı sınav sorularına ve/veya yazılı sınav sonucuna itiraz ücretini yatırdıktan sonra Başkanlığımızın “www.egm.gov.tr/ozelguvenlik” web adresinde yer alan “ÖzelGüvenlik Personeli/Aday” uygulamasından kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak itirazaçıklamasını belirttikten sonra adayın itiraz kaydı oluşturulmuş olacaktır. Ayrıca banka hesabınayatırdıkları sınav itiraz ücreti dekontlarını İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüklerineteslim edecek ve ilgili personel adayların veri girişlerini ÖGNET’e yapacaktır.

Editör: TE Bilisim