Kartal transferde uçuşa geçmeye hazırlanıyor. Gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak isteyen Beşiktaş Sergen Yalçın'ın transfer listesi doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Diego Costa, Edin Dzeko gibi isimlerle görüşen yönetim flaş bir isimle gündem geldi. Gelen son dakika bilgisine göre Beşiktaş'ın Alex Teixeira ile anlaştığı iddia edildi. Peki, Alex Teixeira Beşiktaş'a gelecek mi? İşte Alex Teixeira transferinde son durum...

Alex Teixeira Beşiktaş'a gelecek mi? Alex Teixeira transferinde son durum

10 numara arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Alex Teixeira'ya kanca attı. Siyah Beyazlı ekip, Shakhtar Donetsk formasıyla adını duyuran, son olarak Jiangsu Suning forması giyen ve şu sıralar boşta olan Brezilyalı yıldıza 2+1 yıllık sözleşme önerdi. Transferin kısa süre içerisinde bitmesi bekleniyor. Yıldız isim 3 milyon Euro istediğini bilinirken Beşiktaş bu rakamı aşağıya çekmek istiyor.  Siyah Beyazlı yönetim, Teixeira'ya 2+1 yıllık sözleşme ve yıllık 2 milyon avro maaş teklif etti.

Vasco da Gama, Shakhtar Donetsk ve Jiangsu Suning formaları giyen, profesyonel kariyerinde 428 maça çıkan Alex Teixeira'nın 172 gol, 72 asisti bulunuyor. Yıldız 10 numara, Shakhtar Donetsk formasıyla 2014/15 ve 2015/16 sezonlarını gol kralı olarak tamamladı. Alex Teixeira forma giydiği son takımı Jiangsu ile 153 maça çıktı ve 73 gol, 43 asistlik performans gösterdi.

Editör: TE Bilisim