Kahraman Babam Uğur kimdir, kaç yaşında? Kahraman Babam dizisi Uğur karakterini kim canlandırıyor? Sorularına cevap olabilmek adına yer verdiğimiz içeriğimizde bütün ayrıntıları derledik. Yönetmen koltuğunda Osman Kaya’nın oturduğu, senaryosunu ise Sevgi Yılmaz, Devrim Yıldız Özdemir ve Bahar Kaya gibi ünlü isimlerin yazdığı yerli aksiyon ve dram türündeki dizi Kahraman Babam, zengin oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Peki, Kahraman Babam Uğur kimdir, kaç yaşında? Kahraman Babam dizisi Uğur karakterini kim canlandırıyor? İşte detaylar…

KAHRAMAN BABAM UĞUR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Yönetmen koltuğunda Osman Kaya’nın oturduğu, senaryosunu ise Sevgi Yılmaz, Devrim Yıldız Özdemir ve Bahar Kaya gibi ünlü isimlerin yazdığı yerli aksiyon ve dram dizisi Kahraman Babam, itfaiyecilerin zorlu hayatlarını konu ediniyor. Dizinin başrollerinde ise Görkem Sevindik, Nilay Deniz ve Ushan Çakır yer alıyor.

Dizide İtfaiye Başçavuşu Uğur Eser karakterini tecrübeli oyuncu Görkem Sevindik canlandırıyor.

17 Ekim’de 35’inci yaş gününü kutlayacak olan ünlü oyuncu Görkem Sevindik, daha önce Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Pusat Çakır karakterini canlandırmıştı.

KAHRAMAN BABAM DİZİSİ UĞUR KARAKTERİNİ KİM CANLANDIRIYOR?

Televizyon ekranlarının tecrübeli ismi Görkem Sevindik, Kahraman Babam adlı yerli aksiyon ve dram dizisinde İtfaiye Başçavuşu Uğur Eser karakterini canlandırıyor.

17 Ekim 1986 Adana doğumlu ünlü oyuncu Görkem Sevindik, en son Ramazan ayı boyunca yayınlanan Mavera adlı dönem dizisinde Sarı Saltuk karakterini canlandırmıştı.

UĞUR ESER’İN DİZİDEKİ ROLÜ

Başçavuş unvanına sahip Uğur, cesur ve merhametli bir itfaiyeci olarak karşımıza çıkıyor. En yakın dostu Cem’in kız kardeşi Nilüfer’e aşık olan karakterimiz sonunda onunla evlenir. Doğan kızlarına Ömrüm ismini verirler.

Bir gün Uğur’un evden çıkmasının ardından yan evde patlak veren yangın onların evine de sıçrar. Nilüfer ile Ömrüm ise alevler arasında mahsur kalır. Kızı Ömrüm’ü yangından kurtaran Uğur geri dönüp karısı Nilüfer’i kurtaracağı sırada meslektaşları ve halk tarafından engellenir. Risk sebebiyle tekrar binaya girmesine izin verilmez.

Yangında Karısı Nilüfer’i kaybeden Uğur Eser’in hayatı tamamen değişir. En yakın dostu Cem dahil Nilüfer’in ailesinden herkes bu kayıptan Uğur’u sorumlu tutar. Uğur ise bu yangının bir kundaklama sonucu çıktığından emindir, fakat kimse ona inanmaz.

Uğur’un hayattaki en büyük arzusu karısını kaybettiği yangının kundakçısını bulmak ve Ömrüm’ü geri almaktır.

Editör: TE Bilisim