Kahraman Babam Cem kimdir, kaç yaşında? Kahraman Babam dizisi Cem karakterini kim canlandırıyor? Sorularının cevaplarını meraklı vatandaşlar için içeriğimizde derledik. Show TV’nin yeni aksiyon ve dram dizisi Kahraman Babam, vatandaşın ilgisini çekmeye devam ediyor. İtfaiyeci bir babanın karısını yangında kaybetmesinin ardından gelişen olayları ele alan yapım şimdiden çok beğenildi. Peki, Kahraman Babam Cem kimdir, kaç yaşında? Kahraman Babam dizisi Cem karakterini kim canlandırıyor? İşte detaylar…

KAHRAMAN BABAM CEM KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Yönetmen koltuğunda Osman Kaya’nın oturduğu, senaryosunu ise Sevgi Yılmaz, Devrim Yıldız Özdemir ve Bahar Kaya gibi ünlü isimlerin yazdığı yerli aksiyon ve dram dizisi Kahraman Babam, itfaiyecilerin zorlu hayatlarını konu ediniyor. Dizinin başrollerinde ise Görkem Sevindik, Nilay Deniz ve  Ushan Çakır gibi ünlü isimler yer alıyor.

Yapımda Cem karakterine ise dizi severlerin ekranlarda görmeye aşina olduğu ünlü oyuncu Ushan Çakır hayat veriyor.

23 Mayıs’ta 37’nci yaş gününü kutlayan ünlü oyuncu Ushan Çakır, son olarak Netflix’te yayına girmiş Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü? adlı komedi filminde Hazım karakteriyle seyirci karşısına çıkmıştı.

KAHRAMAN BABAM DİZİSİ CEM KARAKTERİNİ KİM CANLANDIRIYOR?

Televizyon ekranlarının konuşulan yakışıklı ismi Ushan Çakır, Kahraman Babam adlı yerli dram dizisinde Nilüfer’in abisi ve Ömrüm’ün dayısı olarak itfaiyeci Cem karakterini canlandırıyor.

Bir İstanbul Masalı, Belalı Baldız, Kuzey Rüzgarı, Gece Gündüz, 20 Dakika, Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerde rol alan tecrübeli oyuncu, 2011 yılında Leyla ile Mecnun'da canlandırdığı Arda karakteriyle ünlendi.

23 Mayıs 1984 İzmir doğumlu ünlü oyuncu Ushan Çakır, en son Netflix’te yayına girmiş Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü? adlı komedi filminde Hazım karakteriyle seyirci karşısına çıkmıştı.

CEM’İN DİZİDEKİ ROLÜ

Teşkilatın sevilen isimlerinden Cem’in hayatı çok sevdiği kız kardeşinin ölümünden sonra tepetaklak olur. Kız kardeşinin ölümünden en yakın arkadaşı Uğur’u sorumlu tutar ve ona karşı öfkesi büyüktür. Bu yüzden yeğeni Ömrüm’ü kendi yanına alarak onun sağlıklı bir aile ortamında büyümesini ister. Ömrüm’ün eve gelişi ile beraber Cem’in karısı Zehra’nın çocuğu aşırı sahiplenmesi Cem’i ikilemde bırakır. Bu durum ise zaman zaman karısı ve kendi arasında küçük tartışmalara sebep olmaktadır.

Editör: TE Bilisim