Müge Anlı Fatma Çelik kimdir, kaçırıldı mı? Fatma Çelik nerede, öldürüldü mü? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Hafta içi her gün ATV ekranlarında yerini alan Müge Anlı yeni bölümüyle bugün izleyicisiyle buluştu. 2008 yılında kayıp olan ve aranan Fatma Çelik ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Peki, Müge Anlı Fatma Çelik kimdir, kaçırıldı mı? Fatma Çelik nerede, öldürüldü mü? İşte tüm detaylar haberimizde…

MÜGE ANLI FATMA ÇELİK KİMDİR, KAÇIRILDI MI? 

2008 yılında kaybolduğunda 21 yaşında olan Fatma Çelik’in şuan 34 yaşında olduğu düşünülüyor. Kendisinden haber alınamayan Fatma Çelik ile ilgili detayları Müge Anlı canlı yayına katılan ablası Yurdagül Çelik anlatıyor.

FATMA ÇELİK NEREDE, ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Şiddet gördüğü sevgilisinden kaçan Fatma Çelik 13 yıldır kayıp ve kendisinden haber alınamıyor. Canlı yayına katılan Yurdagül Çelik olayla ilgili bildiklerini anlattı. Nerede olduğu ve kendisinden haber alınamayan Fatma Çelik hakkında henüz net bilgi bulunmamaktadır.

Fatma Çelik’in annesi Müge Anlı’ya konuşup kızı Fatma’nın erkek arkadaşı Veli tarafından kaçırılıp öldürüldüğü ifade edildi. Denizli'de çalıştığı iş yeri sahibi olduğu ifade edilen Veli Bey ile olan ilişkisi ilgili tüm detaylar bugün Müge Anlı canlı yayında.

Editör: TE Bilisim