Karneler saat kaçta erişime açılıyor? E-Okul karne görüntüleme ekranı ile ilgili merak edilen soruları sizler için araştırdık. Koronavürüsle mücadele kapsamında uzaktan yapılan eğitim öğretimin sonuna gelindi. 18 milyon öğrencinin karne heyecanı yaşanan bugünde belgelerini almak isteyen öğrenci ve veliler karnelerin saat kaçta erişime açılacağını merak edip sıkça araştırmaya başladı. İşte E-Okul karne görüntüleme ekranı!

KARNELER SAAT KAÇTA ERİŞİME AÇILIYOR?

Milli Eğitim Bakanlığı, 2020- 2021 eğitim öğretim yılına ilişkin karne ve başarı belgelerini 18 Haziran'da (bugün) e-Okul üzerinden erişeme açacak. İsteyenlere karne ve başarı belgeleri okul müdürlüklerince 2 Temmuz'da basılı olarak verilebilecek.

Karnelerin dijital ortamda erişime açılmasının ardından, 2 Temmuz'a kadar okullarda öğrencilerin ihtiyaçlarına göre etkinlikler gerçekleştirilecek. Liselerde ise sorumluluk ve mazeret sınavları 2 Temmuz'a kadar tamamlanacak, ayrıca destekleme ve yetiştirme kursları ile 12. sınıflara yönelik rehberlik faaliyetlerine devam edilecek.

E-OKUL KARNE GÖRÜNTÜLEME EKRANI!

Bakanlıktan alınan bilgiye göre, ilkokul, ortaokul, lise kademelerindeki tüm öğrenciler karnelerine "e-okul.meb.gov.tr" internet sitesi üzerinden ulaşabilecek. Öğrenciler, "takdir ve teşekkür" belgelerine de sistem üzerinden erişebilecek.

E-OKUL KARNE GÖRÜNTÜLEME İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim