Yayınlandığı günden beri büyük beğeni toplayan Cam Tavanlar dizisi oyuncuları ve konusu nedir? Cam Tavanlar Cem kimdir? Cam Tavalar Cem kaç yaşında? Kubilay Aka nereli? soruları seyirciler tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Merak edilen tüm sorulara cevap verebilmek için bütün detayları sizler için derledik. Yönetmenliğini Fehmi Öztürk’ün yaptığı, senaryosunu ise Meriç Acemi’nin yazdığı dram türündeki televizyon dizisi Cam Tavanlar konusu ve zengin oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Peki Cam Tavanlar Cem kimdir, kaç yaşında? Cam Tavanlar Cem gerçekte kim? İşte merak edilen tüm detaylar…

CAM TAVANLAR CEM KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Genç ve başarılı bir iş adamı olan ve köklü bir aileden gelen Cem, bir görenin bir daha unutamayacağı, kadın-erkek, genç-yaşlı, herkesi kendine çeken olağan üstü bir sosyal yeteneğe sahip, doğuştan ışıklı bir adamdır. Üniversiteden sonra yıllarca Londra’da kalmış, sıradan bir markayı ülke çapında önemli hale getirmiştir. Yakışıklı, iyi kalpli ve sosyal biridir. Hayatta anlaşmanın yolunu bulamadığı tek insan Leyla’dır; çünkü aralarında feci bir rekabet ve aşk vardır.

CAM TAVANLAR CEM GERÇEKTE KİM?

Cam Tavanlar dizisinde Cem karakterine ise seyircilerin ekranlarda görmeye aşina olduğu ünlü oyuncu Kubilay Aka hayat veriyor. 12 Nisan 1995 doğumlu oyuncu Kubilay Aka son olarak, Show Tv ekranlarında yayınlanan aksiyon ve dram türündeki Çukur dizisinde Celasun karakteri ile seyirci karşısına çıkmıştı.

Televizyon dünyasının tecrübeli isimlerinden Kubilay Aka şimdiler de Show Tv ekranlarında yayınlanan dram türündeki televizyon dizisi Cam tavanlarda genç ve başarılı bir iş adamı karakteri ile seyircinin karşısına çıkıyor.

12 Nisan 1995 doğumlu Kubilay Aka Eskişehir Anadolu Üniversitesinde Havaalanı Yönetim bölümünden mezun olmuştur. Daha sonralarda oyunculuk eğitimi alan Aka ilk olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatanım Sensin dizisiyle ekran karşısına çıkmıştır. 2017 yılında yayınlanmaya başlayan Çukur dizisindeki Celasun rolüyle büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu 2020 yılına geldiğinde Netflix'te yayınlanan Aşk 101 dizisinde Kerem karakterini canlandırmıştır.

Editör: TE Bilisim