Valorant'a Türk Ajan gelecek mi? Valortant'a Türk Ajan var mı? Soruları oyun severler tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Valorant Episode II Act I'in yaklaşmasıyla birlikte çeşitli kaynaklardan yeni Ajan'a dair küçük içerik paylaşımları gelmeye başladı. Türk kullaıcılarında aralarında bulunduğu oyun için araştırılan Valorant'a Türk Ajan gelecek mi? Valortant'a Türk Ajan var mı? Soruların yanıtını sizler için haberimizde derledik. İşte detaylar…

VALORANT'A TÜRK AJAN GELECEK Mİ?

Riot Games Valorant’a getirdiği son güncelleme ile Dan the Penguin uğuru ve buz temalı bir oyuncu kartı eklemişti. Oyuna gelen Act 3 ile yeni bir harita görüleceği ve bu ipuçları sayesinde büyük ihtimalle buz temalı bir harita olacağını ifade ediliyor.

Türkçe bir ajan ise şu an oyunda yok. Ancak Act 3 ile gelen güncelleme de Rusya’da olan yeni bir harita ve Türk bir ajan geleceği düşünülüyor. Arapça’nın ise neden kullanıldığını da yeni bir koleksiyon ile alakalı olabileceğini tahmin ediliyor.

VALORTANT'A TÜRK AJAN VAR MI?

Şu an oyunda 11 karakter bulunmaktadır. 5 v 5 karakter tabanlı, taktiksel nişancılık oyunu kategorisinde olan Valorant'ta oynadığınız kahramanlar aslında ajan olarak adlandırılmaktadır. Ancak henüz oyun içerisinde bir Türk ajan bulunmamaktadır.

Editör: TE Bilisim