İzleyiciler tarafından Güldür Güldür Show Naime kimdir, kaç yaşındadır? Güldür Güldür Show Naime gerçekte kim? soruları merakla araştırılıyor. Cuma akşamlarının vazgeçilmez eğlence programı Güldür Güldür Show'un başarılı oyuncu kadrosunun gerçek hayatlarına dair bilgiler izleyiciler tarafından hep bir merak konusu oluyor? Peki Güldür Güldür Show'un başarılı oyuncusu Naime gerçekte kimdir? Kaç yaşındadır? işte tüm detaylar haberimizde...

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW NAİME KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Güldür Güldür Show'un başarılı ismi Naime'ye başarılı oyuncu Ecem Erkek hayat vermektedir. 24 Haziran 1989 Ankara'da dünyaya gelen Ecem Erkek aslen Sivas, İmranlılıdır. 2006 yılında Ankara Ömer Seyfettin Lisesi'nden mezun olduktan sonra oyuncu olmaya karar vererek 2007-2008 yılları arasında Mamak Belediyesi Konservatuvarında tiyatro eğitimi ve 2008 yılında Hacettepe Üniversitesi Türkçe Topluluğu'nda diksiyon eğitimi dersleri almıştır. 

2009 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'nda kursiyerlik yapmış, sonrasında ise 2010 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Anasanat Dalı bölümünü kazanmış, bu bölümden 2015 yılında mezun olmuştur.

ECEM ERKEK'İN YER ALDIĞI PROJELER 

Oyunculuk hayatına tiyatro oyunlarında yer alarak başlayan oyuncu ekran karşısına ise ilk olarak 2017 yılında Hayat Sırları adlı diziyle çıkmıştır. Daha sonra Güldür Güldür Show isimli tiyatro kadrosuna katılmış olup halen burada devam etmektedir. 2018 yılında Hakan: Muhafız adlı dizide 2 bölüm yer alan oyuncu son olarak 2021 yılı yapımı Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? filminde boşrol oyuncu olarak bulunmuştur.

Editör: TE Bilisim