Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı yaşanıyor. Galatasaray’ın yeni başkanı ne zaman belli olur? Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman bitiyor? Soruları sarı kırmızılı taraftarlar tarafından merak konusu oldu. Galatasaray başkanlık seçimi için heyecan sürüyor. Galatasaray'da geçtiğimiz ay 4 saat süren toplantının ardından başkanlık seçimi tarihi için karar alındı. Peki, Galatasaray’ın yeni başkanı ne zaman belli olur? Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman bitiyor? İşte detaylar…

GALATASARAY’IN YENİ BAŞKANI NE ZAMAN BELLİ OLUR?

Galatasaray’ın yeni başkanını belirleyecek olan seçim 19 Haziran Cumartesi günü saat 10.00'da başlayan oy verme işlemi, 15.00'te sona erecek.

GALATASARAY BAŞKANLIK SEÇİMİ NE ZAMAN BİTİYOR?

Galatasaray üyeleri 19 Haziran Cumartesi günü saat 15:00'e kadar oy verme işlemini gerçekleştirecek. Oy sayımlarının tamamlanmasıyla Galatasaray'ın 38. başkanı belli olacak.

Mevcut başkan Mustafa Cengiz'in sağlık sorunları nedeniyle yeniden aday olmadığı Galatasaray'da 5 isim başkanlık için yarışacak. Seçimde Metin Öztürk, İbrahim Özdemir, Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas ve Yiğit Şardan, başkanlık için üyelerden oy isteyecek. Metin Öztürk mor, İbrahim Özdemir sarı, Eşref Hamamcıoğlu yeşil, Burak Elmas kırmızı, Mehmet Yiğit Şardan ise gri renkli oy pusulasına sahip olacak.

8 BİN 500 KİŞİ OY KULLANABİLECEK

Galatasaray Lisesi'ndeki seçimde 8 bin 500 üyenin oy kullanma hakkı var. 30 sandıkta oy kullanma işlemi yapılacak olan seçimde sandıkları salgın önlemleri kapsamında aralıklı mesafelerle düzenlendi.

Kapalı alanda altı, açık alanda ise dört metrekareye bir kişi gelecek şekilde ve maske kullanımına dikkat edilmesi sağlanacak.

Editör: TE Bilisim