Galatasaray'ın seçim tarihini açıklamasının ardından aday isimler merak edilirken, adaylığını ilk ilan eden Burak Elmas olmuştu. Taraftarlar Burak Elmas'ın hayatı, biyografisi, mesleği, serveti ve mal varlığına ilişkin yoğun araştırmalar gerçekleştirmişti. 19 Haziran 2021 tarihli başkanlık seçiminde kazanan isim Burak Elmas oldu. Burak ELmas, Galataray'ın 38. başkanı seçildi. Sonucun açıklanmasının ardından "Burak Elmas'ın mesleği ne? Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın mal varlığı, net serveti ne kadar?" sıkça sorgulanmaya başlandı. Peki, Burak Elmas'ın mesleği ne? Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın mal varlığı, net serveti ne kadar? Detaylar yazının devamında.

Burak Elmas'ın mesleği ne? Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın mal varlığı, net serveti ne kadar?

İş Adamı Burak Elmas 1974 yılında İstanbul'da doğdu. Avusturya Lisesi mezunudur.

Ardından University of Denver'da Finans ve Pazarlama eğitimi alan Burak Elmas Sezginler Holding A.Ş., Exel Depolama ve Dağıtım Hizmetleri A.Ş.' de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapmıştır.

3 dönem Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmış 2017 yılında Galatasaray Başkanlığı adaylığı için ismi geçmiştir.

Özhan Canaydın döneminde futbol şube sorumlusu olarak görev alan Burak Elmas eski Galatasaray Başkanı Faruk Süren' in damadıdır.

Yelda Süren ile evliliğinden bir oğlu birde kızı vardır. Ünlü iş adamı Sezgin Elmas'ın oğlu olan Burak Elmas baba tarafından aslen Giresunlu'dur.

Galatasaray'ın yeni başkanı Burak Elmas'ın mal varlığı ve net serveti hakkında detaylı bilgi henüz bulunmamaktadır. 

-Burak Elmas kimdir, kaç yaşında? GS Başkanı Burak Elmas nereli?

Editör: TE Bilisim