Maraşlı dizisi final mi yapıyor? Maraşlı dizisi ne zaman bitecek? soruları dizinin sevenleri tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Maraşlı dizisinin final tarihi gündemde en çok konuşulan başlıklar arasında bulunuyor. Baş rollerinde Burak Deniz ve Alina Boz'un yer aldığı Maraşlı izleyiciler tarafından ilgiyle takip edilen diziler arasında yerini aldı. Maraşlı dizisi Özel Kuvvetler'den ayrılan eski bir asker olan Maraşlı ve güzeller güzeli Mahur'un arasında yaşanan aşkı konuyu ele alır. Peki Maraşlı dizisi final mi yapıyor?

MARAŞLI DİZİSİ FİNAL Mİ YAPIYOR?

Maraşlı dizisinin final olup olmayacağı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Dizinin sevenleri sosyal medya hesaplarından Maraşlı dizisinin bitmemesi, gelecek sezonda devam etmesi için çağrılarda bulunuyor. Ancak dizinin final yapacağı haberini alan vatandaşlar büyük hayal kırıklığına uğradı. Herhangi bir sürpriz gelişme olmaz ise Maraşlı dizisi bu sezon ekranlara veda edecek. 

MARAŞLI NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

TV 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre aksiyon, dram ve polisiye türündeki Maraşlı dizisi yeni bir gelişme olmazsa önümüzdeki günlerde final yapacağı belirtildi. Final tarihi henüz kesinleştirilmeyen dizinin başrol oyuncusu Burak Deniz yapılan planlamaya göre İtalya'da çekilecek Cahil Periler dizisinin çekimlerine katılacak.

MARAŞLI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Maraşlı dizisi oyuncuları arasında Burak Deniz, Alina Boz, Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Serhat Kılıç, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala ve Bedriye Rosa Çelik yer alıyor.

Editör: TE Bilisim