Aşk Yakar Hint dizisi ne zaman başlayacak? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Orijinal adı Zindagi ki Mehek olan Aşk Yakar adlı Hint dizisi, 2016-2018 yılları arasında yayınlandı.Aşk Yakar yeni sezon ne zaman?

AŞK YAKAR HİNT DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yayınlandığı dönemde çok sevilen Zindagi ki Mehek, 'Aşk Yakar' ismiyle Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak. Mehek ve Shaurya'nın sürprizlerle dolu aşkı, Aşk Yakar ile izleyenleri ekranlara kilitleyecek.

yayın hayatına yeni başlayacak olan Hint dizisi Aşk Yakar, 21 Haziran 2021 Pazartesi günü ekranlarda olacak. Aşkın her türlü sorunu yenebileceğini anlatan Aşk Yakar 21 Haziran'dan itibaren hafta içi 20:50, hafta sonu 22:20'de Kanal 7'de televizyonlarında...

AŞK YAKAR 

Bir tarafta güzelliğiyle dikkat çeken Mehek, diğer tarafta yakışıklı Shaurya… Mehek ve Shaurya'nın gelgitlerle dolu aşkının anlatıldığı Zindagi Ki Mehek, Aşk Yakar adıyla Kanal 7 ekranlarındaki yerini alacak. Mehek orta sınıf bir kız iken Shaurya zengin ve varlıklı bir restoran sahibidir. Mehek'in yemek pişirme tutkusu ölen annesi tarafından ona miras kalmıştır. Herkes Mehek'in yaptığı yemeği çok sever. Mehek'in bu yeteneğini bilen ailesi onu ünlü bir yemek yarışmasına katılması için ikna etmeye çalışır. Ülke genelinde izlenen yarışmanın jüri koltuğunda ise Shaurya Khanna oturur. Mehek ve Shaurya'nın birbirinden tamamen farklı olan hayatları bu yemek yarışmasında kesişir. Shaurya kibriyle herkese tepeden bakarken, Mehek yardımseverliğiyle herkesin kalbini kazanır. Yarışma başladığında, Shaurya orta sınıfa mensup olduğu için Mehek'ten nefret eder ve onu yargılar. Mehek Shaurya'nın düşüncelerini değiştirmeyi başarabilecek mi?

Aşkın ve iyiliğin her türlü engeli aşacağına inanan Mehek ile gururundan asla ödün vermeyen Shaurya'nın aşkla olan imtihanı Aşk Yakar'da izleyicilerin kalplerine dokunacak.

Aşkın her türlü sorunu yenebileceğini anlatan Aşk Yakar yakında Kanal 7'de…

Editör: TE Bilisim