ATV'de çarşamba akşamları yayınlanan Kuruluş (Diriliş) Osman bu akşam var mı, yok mu? Kuruluş Osman yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı sorusu merakla araştırılıyor. Birçok dizinin yaz sezonunun başlamasıyla yayına ara vermesinin ardından Kuruluş Osman sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Ancak "Kuruluş Osman bugün, bu akşam var mı? Kuruluş Osman fragmanı (64. bölüm) ve 23 Haziran Çarşamba ATV yayın akışı" bilgileri dizi takipçilerinin merak konusu olmayı sürdürüyor!.. Osmanlı Devleti'nin kuruluş döneminin konu edildiği dizide son bölümdeki yaşanan gelişmeler heyecan uyandırdı. Osman Bey'in doğacak evlâdı ve öte yandan yeni bir savaş hazırlığı gündemde. Peki, Kuruluş Osman bugün, bu akşam var mı? Kuruluş Osman 64. bölüm fragmanı ve 23 Haziran Çarşamba ATV yayın akışı bilgilerine yazının devamından erişebilirsiniz.

Kuruluş Osman bugün, bu akşam var mı, yok mu?

Başrolünde Burak Özçivit'in Osman Bey karakteriyle yer aldığı sevilen tarih dizisi Kuruluş Osman, 23 Haziran 2021 Çarşamba akşamı her zamanki yayın saatinde izleyicisiyle buluşacak. B

Kuruluş Osman 64. bölüm fragmanı

Kuruluş (Diriliş) Osman 64. bölüm fragmanı yayınlandı. "Son Türk ölmeden Türk'ün davası asla bitmez!" başlığıyla yayınlanan Kuruluş osman yeni bölüm fragmanında Dukas ve ordusunun uç bölgesine gelişiyle kaçınılmaz hale gelen büyük savaş öncesinde Osman Bey, Türkmen beylerinin desteğini arkasına almıştır. Osman Gazi, Selçuklu Sultanı Mesud'un söz verdiği gibi ordusuyla gelmesini beklemektedir. Büyük savaş günü gelip çattığında Konya'dan gelen bir haber tüm dengeleri değiştirecektir. Osman Bey bu bölümde çok büyük bir sevinç yaşayacaktır.

Kuruluş Osman fragmanı (64. bölüm) izlemek için tıklayınız!

23 Haziran Çarşamba ATV yayın akışı burada!

14:00 Maraşlı
16:20 Esra Erol'da
19:00 ATV Ana Haber Bülteni
20:00 Kuruluş Osman (64. Yeni Bölüm)

Editör: TE Bilisim