Kaya Temel-İstanbul

Paulinho'nun annesi Erica Nascimento, ülkesinde yaptığı açıklamada oğlunu Galatasaray'ın istediğini resmen açıkladı.

Erica Nascimento; "Ben, eşim Marcos tüm aile Corinthians hayranıyız. Geri dönmesini istiyoruz ama bu karar sadece bize bağlı değil, oğlum seçimi kendisi yapacak. Bence bu takım Avrupa'da olmalı. Portekiz, İspanya, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan ve Türkiye'den Galatasaray'ın teklifi var." dedi.

2.5 MİLYON EURO+ BONUS

32 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun menajeriyle görüşme yapan yönetim, 3 yıllık sözleşme teklifini iletti. Alınan bilgilere göre Galatasaray yıllık 2.5 milyon Euro garanti ücret teklifi yaptı. Ayrıca teklifin içinde bazı bonus maddeleri de olduğu öğrenildi. Avrupa'dan ve Güney Amerika'dan birçok teklif alan Paulinho düşünmek için süre istedi.

TERİM ONAY VERDİ

Fatih Terim'in transferi için onay verdiği Paulinho kısa süre önce Çin kulübü Guangzhou ile yollarını ayırdı. Sambacı, Tottenham ve Barcelona forması da giydi. Çin'den ayrılan ve halen boşta eski Barcelona'lı Paulinho kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor. Paulinho, hem 6, hem 8 hem de 10 numara oynayabilen; çok yönlü bir orta saha oyuncusu. Bu tip oyuncuları çok seven Terim'in istediği sambacı 2019'da Barcelona'dan 42 milyon Euro bonservis bedeliyle ayrılmıştı.

Editör: TE Bilisim