Windows 11 gündemin en çok takip edilen konu başlıklarından oldu. Bugün düzenlenen tanıtım toplantısının ardından sistem gereksinimleri de açıklandı. Kullanıcılar için yeni bir demeyim sunacak olan yeni sistemde 32 bit desteği yer almayacak. Milyonlarca kullanıcının merakla takip ettiği konu, düzenlenen toplantının ardından açıklığa kavuştu. Windows 11 ile beraber 32 bit desteği sona ermiş oldu. Peki, Microsoft Windows 11 ücretsiz mi? Windows 11 yükseltme ne zaman, nasıl kurulur 2021? İşte tüm detaylar haberimizde…

MİCROSOFT WİNDOWS 11 ÜCRETSİZ Mİ?

Microsoft, piyasaya sürülen Windows 11, lisanslı Windows 10 kullanıcıları için ücretsiz bir yükseltme olarak sunulacağını açıkladı.

WİNDOWS 11 YÜKSELTME NE ZAMAN?

Microsoft, mevcut Windows 10’lu bilgisayarlar ile bu tatil döneminden itibaren tüm yeni bilgisayarların ücretsiz olarak Windows 11’e yükseltilebileceğinin müjdesini geçen hafta verdi. Dün yaptığı yeni bir açıklamayla da Windows 10’lu PC’ler için ücretsiz Windows 11 yükseltme sürecinin 2022’de başlayacağını duyurdu. Ayrıca Windows 11 yüklü bilgisayarların 2021’de çıkacağını bir kez daha doğruladı.

Bir Twitter kullanıcısının sorusu üzerine resmi Windows hesabından açıklama yapan şirket yetkilileri şu ifadeleri kullandı:

Windows 11, 2021’de çıkacak ve teslimatlar birkaç ay içinde tamamlanacak. Bugün kullanımda olan Windows 10 cihazları için yükseltme işlemi 2022’de yılın ilk yarısına kadar başlayacak.

WİNDOWS 11 NASIL KURULUR 2021?

Microsoft, Windows 10 PC'niz varsa ücretsiz bir yükseltme olarak sunulacağını ve Windows 11 önceden yüklenmiş yeni PC'lerin de yılın son döneminde piyasa sürülmesi bekleniyor.

Windows.com'a gidip PC Health Check uygulamasını indirerek bilgisayarınızın ücretsiz Windows 11 yükseltmesi için uygun olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Microsoft, önümüzdeki hafta Windows Insider Programına yazılım güncellemesinin erken bir yapısını sunmayı planlıyor.

Editör: TE Bilisim