Cihan Ekşioğlu kimdir, nereli? Cihan Ekşioğlu kaç yaşında, ne iş yapar? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Suç örgütü lideri Sedat Peker’in yayınladığı videoda kendisinden bahsetmesiyle arama motorlarında merak konusu olan Evli ve 2 çocuk sahibi Cihan Ekşioğlu, ckentsel dönüşüm projelerine devam ediyor. Peki, Cihan Ekşioğlu kimdir, nereli? Cihan Ekşioğlu kaç yaşında, ne iş yapar? İşte tüm detaylar haberimizde…

CİHAN EKŞİOĞLU KİMDİR, NERELİ?

Ordu'nun Mesudiye ilçesinde 1979 yılında dünyaya gelen iş adamı Cihan Ekşioğlu, ekonomist ve araştırmacı olarak meslek hayatına atıldı. EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Cihan Ekşioğlu, İstanbul Yapı, CEMD Defence, CEMD Technology, ICE Defence Savunma Teknolojileri ve Martebd INC şirketlerinin sahibi.

CİHAN EKŞİOĞLU KAÇ YAŞINDA, NE İŞ YAPAR?

EKBA Holding, inşaat sektöründe öncelikli olarak tercih edilen markalar arasında yer alıyor. 70 yıldan fazla zamandır inşaat sektöründe tecrübesi olan EKBA Holding tarafından hem yurt içinde hem yurt dışında birçok projeler hayata geçirdi.

Editör: TE Bilisim