Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul'da uygulanan sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşımın ne zamana kadar devam edeceği merak konusu oldu. Bilindiği üzere 1 Temmuz'dan itibaren Kovid-19 tedbirleri/yasakları konusunda yeni bir normalleşme sürecine girilmişti. Peki, Sağlıkçılara ücretsiz ulaşım ne zamana kadar, uzatıldı mı? Sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım ne zaman bitiyor, tarihi belli oldu mu?...

Sağlıkçılara ücretsiz ulaşım ne zamana kadar, uzatıldı mı? Sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım ne zaman bitiyor?

İBB'nin sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım uygulaması, 1 Temmuz itibariye sona erdi. Söz konusu karar, sağlık çalışanlarına İBB'nin gönderdiği SMS ile duyuruldu. 

AK Parti Grubu üyeleri sürenin uzatılması için harekete geçti

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sağlık çalışanlarına tanınan hakkın 1 Temmuz itibarıyla sonlandıracaklarını açıklaması üzerine İBB Meclisi AK Parti Grubu ise harekete geçti.

Bu kapsamda, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin talimatıyla, sağlık çalışanlarının İSPARK'a bağlı otoparklardan ve toplu taşıma araçlarından ücretsiz istifade etme hakkının devam etmesi için çalışma başlatıldı.

Kovid-19 salgının tamamen bitmemesi, aşılama faaliyetlerinin devam etmesi nedeniyle söz konusu hakkın uzatılmasını kapsayan müşterek komisyon raporu, temmuz ayı İBB Meclisi gündemine taşınacak. Uygulamanın 31 Aralık 2021 tarihine kadar sürmesinin teklif edileceği öğrenildi.

Konuyla ilgili gelişmeler bekleniyor.

Editör: TE Bilisim