ATA AÖF yaz okulu tarihi ne zaman? 2021 AÖF sınavı online mı olacak? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri yaz okulu kayıt yenileme ve sınav tarihlerini merak ediyor. Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, ATA AÖF sınav takvimini açıkladı ve ATA AÖF yaz okulu kayıt tarihleri belli oldu. Peki, ATA AÖF yaz okulu tarihi ne zaman? 2021 AÖF sınavı online mı olacak? İşte tüm detaylar haberimizde…

ATA AÖF YAZ OKULU TARİHİ NE ZAMAN?

Yaz okulu kayıt işlemleri öğretim ücretinin ödenmesi ve ders seçimi ile gerçekleşecektir. Kayıt ile birlikte sınav yeri tercihleri alınacak ve hiçbir şekilde değiştirilmeyecektir. Yaz okulu öğretim ücreti ödemeleri 26.07.2021 tarihinde başlayacaktır.

Yaz okulu, güz ve bahar yarıyılları dışında ayrı bir yarıyıl olmayıp bahar yarıyılının devamı niteliğindedir. Yaz okulu uygulamasına katılım öğrencinin isteğine bağlıdır. Yaz okulunda geçen süre, eğitim-öğretime ilişkin azami sürenin hesabında dikkate alınmaz. Güz ve/veya bahar döneminde kayıt yeniletmeyen (pasif) öğrenciler yaz okulundan ders alabilirler.

2021 ATA AÖF YAZ OKULU DERS SEÇİMİ NE ZAMAN?

Ders seçimi 02.08.2021 – 09.08.2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

2021 AÖF SINAVI ONLİNE MI OLACAK?

Yaz okulu sınavları 12 Eylül 2021 tarihinde yüz yüze yapılacaktır.

ATA AÖF YAZ OKULU ÜCRETLERİ NE KADAR VE NASIL YATIRILIR?

Öğrencilerimiz yaz okulu öğretim ücreti ödemelerini, T.C. kimlik numaraları ile Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat bankası şubeleri ya da internet bankacılığı üzerinden yapabileceklerdir. Öğrenciler ödeme yaptıktan sonra aldıkları belgenin, 2020-2021 Öğretim Yılı yaz okulu öğretim ücreti ödemesine ait olup olmadığını mutlaka kontrol etmelidir.

Yaz okulu öğretim ücreti, alınan ders sayısından bağımsız olarak, 250 TL’dir. Yabancı uyruklu öğrenciler için yaz okulu öğretim ücreti 500 TL’dir. Yaz okulunda alınacak öğretim ücreti, güz ve bahar dönemlerinde ödenen dönem öğretim ücreti dışında olup sınav ve materyal hizmetine karşılık alınır. Yaz okuluna kayıt yaptıran öğrencilere herhangi bir nedenle öğretim ücreti iadesi yapılmaz.

Editör: TE Bilisim