Venom 2 hangi tarihte, ne zaman çıkacak? Venom 2 vizyon tarihi ne zaman? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Marvel’ın yapımcılığının üstlendiği Venom filminin ikinci serisi arama motorlarında sıkça araştırılmaya başlandı. İlk bölümünde büyük ilgi ve heyecanla izlenen filmin ikinci serisinde izleyicileri nelerin beklediği merak konusu oldu. Peki, Venom 2 hangi tarihte, ne zaman çıkacak? Venom 2 vizyon tarihi ne zaman? İşte tüm detaylar haberimizde…

VENOM 2 HANGİ TARİHTE, NE ZAMAN ÇIKACAK?

Venom filminin yönetmenliğini Andy Serkis üstleniyor. Venom, kötü bir kahraman olmasına rağmen seyircilerden tam not almış ve beğenilmişti. Michelle Williams, bir kez daha Anne Weying karakterini canlandırmak üzere devam filminde yer alacak isimlerden. Carnage karakterine ise Woody Harrelson hayat verecek.

VENOM 2 VİZYON TARİHİ NE ZAMAN?

Venom serisinin ikinci filmi" Let There Be Carnage" türkçe adıyla "Zehirli Öfke" fiminin Amerika Birleşik Devletlerinde vizyona çıkış tarihi daha önce 17 Mayıs 2021 olarak belirtilmiş ancak Covid-19 nedeniyle askıya alınmıştı. Filmin resmi çıkış tarihi 24 Eylül 2021 olarak belirlendi. Film Türkiye'de ise 8 Ekim 2021 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilisim