Yaşanan orman yangınları nefeslerimizi keserken kampanyalara destekte bulunmak isteyen vatandaşların sayısı da giderek artıyor. TEMA vakfı da bugün yeni bir kampanya yürüteceğini sosyal medya hesaplarından duyurdu. Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar yoğunluktan dolayı sitenin ağırlaşmasına sebebiyet verdi. Peki, TEMA kampanyasına nasıl katılırım? TEMA yardım kampanyası giriş ekranı. İşte tüm detaylar...

TEMA VAKFI FİDAN BAĞIŞI NASIL YAPILIR?

TEMA vakfı ise hem internet sayfasında hem sosyal medya hesaplarında paylaştığı mesajla yeni bir kampanya başlatacağını duyurdu. TEMA Vakfı tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde;

Ülkemizde çıkan orman yangınları sebebi ile zarar gören bölgelerin tekrar ağaçlandırılması için 30 Temmuz saat 12:00’da kampanyamızı başlatıyoruz.

TEMA Vakfının resmi sitesinde yer alan 'Bağış Yap' butonu tıklanır, açılan sayfada bağış yapılacak seçenekler listelenir. Bağış türünü seçtikten sonra verilen alanlar doldurularak bağış işlemi gerçekleştirilir.  

FİDAN BAĞIŞI İÇİN TIKLAYINIZ

FİDAN BAĞIŞI NE KADAR?

Sıkça sorulan sorulardan biriside fidan bağışının ne kadar olduğu. Fidan bağış birim bedeli 13 TL'dir ve minimum 3 adet fidan bağışınız karşılığında isterseniz tarafınıza TEMA Vakfı teşekkür sertifikası gönderilmektedir.

Fidan sertifikalarınızın gönderimi, bağışçımızın talebine göre; Kargo, Kurye ve E-Sertifika şeklinde iletilmektedir.

Kargo gönderimleri için minimum 10 TL ücret alınmaktadır. Kurye gönderimleri sadece İstanbul içi gerçekleştirilmekte olup teslimat ilçesine, semtine ve talep edilen sertifika adedine göre kurye ücreti değişiklik göstermektedir.

Hediye edilen kişi ve kurum adına düzenlenen her basılı sertifika için 3 TL, her e-sertifika için 1 TL sertifika ücreti alınmaktadır.

Editör: TE Bilisim