Mustafa Murat Ayhan kimdir, nereli? Mustafa Murat Ayhan ne iş yapar? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Antalya’da 4 gündür ekipler tarafından aranan kayıp Azra Gülendam Haytaoğlu’ndan bugün acı haber geldi. Üniversiteli kızın son olarak ablasına hava almak için dışarı çıktığını ifade etmişti. Peki, Mustafa Murat Ayhan kimdir, nereli? Mustafa Murat Ayhan ne iş yapar? İşte tüm detaylar haberimizde…

Aktarılan haberlere göre Antalya'da 5 gündür haber alınamayan gazetecilik bölümü öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu (21) ölü bulundu. Üniversiteli kızı evinde cinsel saldırıda bulunup, boğarak öldüren ve ormanda gömen inşaat mühendisi ve emlak ofisi sahibi Mustafa Murat Ayhan (48), gözaltına alındı. Polisin, genç kızın cep telefonu sinyallerinden ulaştığı Ayhan, çapraz sorguda cinayeti itiraf etti.

Çapraz sorgunun ardından cinayeti itiraf eden M. M. A.'nın ‘Beraber yemek yiyip alkol aldık. Aramızda tartışma çıktı. Boğarak öldürdüm. Banyoya götürüp parçalara böldüm. Kepez ilçesi Varsak'taki ormanlık alana gömdüm" dediği öğrenildi.

MUSTAFA MURAT AYHAN KİMDİR, NERELİ?

1973 Isparta doğumlu olan Mustafa Murat Ayhan 1996 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden mezun oldu.

MUSTAFA MURAT AYHAN NE İŞ YAPAR?

2007 Yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi. Kendine ait mühendislik firmasında proje, kontrollük ve müteahhitlik hizmetleri veren Ayhan, İMO Antalya Şube 14. Dönem Yönetim Kurulu Üyesi ve 15. ve 16. Dönem Yönetim Kurulu Sayman üyesi olarak görev aldı.

Editör: TE Bilisim