2021 KYK yurt başvuruları başladı mı, ne zaman başlıyor? Sorusu sıkça araştırılmaya başlandı. 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçları açıklandı. Bu gelişme sonrası KYK yurt başvuruları gündem oldu. Lisans ya da ön lisans eğitimi alma hayali kurdukları şehirlerdeki KYK yurtlarında barınmak isteyen vatandaşlar, 2021 başvurularındaki son durumu sorguluyor. Peki, 2021 KYK yurt başvuruları başladı mı, ne zaman başlıyor? İşte yurt başvurularında son durum!

KYK YURT BAŞVURULARINDA SON DURUM!

2021-YKS tercihlerinin 5-13 Ağustos tarihleri arasında alınacağını belirten Aygün, "Adaylarımızın tercihler başlamadan önce daha sağlıklı bir değerlendirme yapmalarına imkan vermek amacıyla 2021-YKS değerlendirme işlemlerini hızlandırarak sınav sonuçlarını ilan edilen tarihten daha erken açıkladık. Adaylarımızın 5-13 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapacakları 2021-YKS tercihlerinin şimdiden hayırlı olmasını dilerim." değerlendirmesinde bulundu.

2021 KYK YURT BAŞVURULARI BAŞLADI MI, NE ZAMAN BAŞLIYOR?

KYK yurt başvurusu için adaylar, YURTKUR'dan gelecek olan açıklamayı bekleyecek. KYK yurt başvurularına dair sürecin ne zaman başlayacağı ve takvimin ne zaman açıklanacağı henüz netleşmedi.

Yurt başvurularının yüz yüze eğitimle ilgili karar alındıktan sonra açıklanabileceği tahmin ediliyor. Önümüzdeki günlerde tarihin netleşmesi halinde son gelişmeleri haberimizden okuyabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim