AÖL 2021 açık lise ek sınava kimler girebilir? AÖL ek sınav tarihi ne zaman? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. 2021 yılında MEB'e bağlı Açık Öğretim Lisesi'nde eğitim alan öğrencilerin ilgiyle takip ettiği AÖL ek sınavı tarihleri belli oldu. Peki, AÖL 2021 açık lise ek sınava kimler girebilir? AÖL ek sınav tarihi ne zaman? 2020-2021 AÖL ek sınav tarihleri

AÖL 2021 AÇIK LİSE EK SINAVA KİMLER GİREBİLİR?

Açık öğretim lisesi 2020 - 2021 eğitim öğretim yılı ek sınavına ait kayıt yenileme işlemleri 9-13 ağustos 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

AÖL EK SINAV TARİHİ NE ZAMAN?

Ek sınav ise 16-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında online (çevrim içi) olarak yapılacaktır.

Ek sınava belirtilen tarihler arasında kayıt yenileyen tüm öğrenciler katılabilecektir.

AÖL EK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Açık Öğretim Lisesi ilk kayıt ve kayıt yenileme, ders seçme ve sınav merkezi güncelleme, sınav giriş belgesi ile sonuçların yayımlanacağı tarihler ve sınav tarihleri Açık Öğretim Lisesi resmi WEB sitesinde yayınlanır.

AÖL sınav sonuçları için değerlendirme süreci, Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilmektedir. Değerlendirme sürecinin tamamlanmasının ardından sonuç bilgileri "http://aolweb.aol.meb.gov.tr" sitesi üzerinden erişime açılmaktadır. Öğrenciler T.C. kimlik numarası ve daha önce AÖL Müdürlüğü tarafından verilen AÖL öğrenci şifresi ve güvenlik koduyla sonuç sorgulaması yapabilmektedir. Sınav sonuçları yazılı olarak öğrenci adreslerine gönderilmemektedir.

Editör: TE Bilisim