Televizyon ekranlarında izleyicisiyle buluşan Eltilerin Savaşı filminin hikayesi ve çekim için kullanılan mekanlar dikkatleri çekerken güçlü oyuncu kadrosu da merak edilen konular arasında yer alıyor. İzleyiciler Eltilerin savaşı nerede ve ne zaman çekildi? Eltilerin Savaşı oyuncuları ve konusu nedir sorularının yanıtını araştırıyor. Gupse Özay'ın senaryosunu yazdığı ve Merve Dizdar, Uraz Kaygılaroğlu gibi son dönemlerinin parlayan yıldızlarının yer aldığı film hakkında detaylar yazımızda olacak. Peki,Eltilerin savaşı nerede ve ne zaman çekildi? İşte Eltilerin Savaşı oyuncuları ve konusu... 

Eltilerin savaşı nerede ve ne zaman çekildi? 

Eltilerin Savaşı filminin çekimleri İstanbul'un Bakırköy ilçesi sınırlarında yer alan Yeşilköy semtinde yapıldı. 1 saat 53 dakikalık komedi filmi olan Eltilerin Savaşı, 1 Şubat 2020'de gösterime girdi. Filmin çekimleri ise 2019 yılında gerçekleştirildi.

Eltilerin Savaşı oyuncuları kimler?

Eltilerin Savaşı filminde son dönemlerin başarılı isimleri dikkatleri çekerken filmin oyuncu kadrsou şöyle;

Gupse Özay - Sultan Altundağ
Merve Dizdar - Gizem Altundağ
Ferit Aktuğ - Selim Altundağ
Uraz Kaygılaroğlu - Fatih Altundağ
Füsun Demirel - Melahat Altundağ
Ali İpin - Hamdullah Altundağ
Hülya Duyar - Hülya
Kubilay Tunçer - Doktor Cansevdi

Eltilerin Savaşı konusu nedir?

Eltilerin Savaşı filmi, iki elti olan Sultan ve Gizem arasında yaşanan tatlı çekişmeleri, bitmek bilmeyen rekabeti konu etmektedir.

Gizem ve Sultan elti olan iki genç kadındır. İkili arasında yaşanan ufak atışmalar bir süre sonra yerini tatlı bir rekabete bırakır. Birbirlerinin yaptıklarından geri kalmayan eltiler, kendilerini eğlenceli bir savaşın içinde bulur. Kardeş olan Selim ve Fatih de bir süre sonra eşleri arasında yaşanan bu rekabet rüzgarına kapılır. Sosyal medyaya düşkünlükleri ile bilinen Gizem ve Sultan’ın evlilik hayatlarına odaklanılan filmde, iki eltinin yarış içindeyken Selim ve Fatih’i nasıl etkiledikleri de gözler önüne seriliyor.

Yönetmen koltuğunda Onur Bilgetay'ın oturduğu filmin senaryosunu, aynı zamanda başrolde de yer alan Gupse Özay kaleme almıştır. 

Editör: TE Bilisim