Christopher Robin kimdir, konusu nedir? Christopher Robin hangi kanalda, IMDB puanı kaç? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Pek çok ülkede yıllarca yayınlanan çocuk çizgi dizisi Winnie the Pooh evrenine 2018 yılında dahil olan Christopher Robin filmi bu akşam televizyonda yayınlanacak. Saat 20:00'de ekrana gelecek olan film, Christopher Robin konusu nedir, oyuncuları kimler sorusuyla inceleniyor. Peki, Christopher Robin kimdir, konusu nedir? Christopher Robin hangi kanalda, IMDB puanı kaç? İşte Ewan McGregor'un başrolde olduğu Christopher Robin filminin IMDB puanı ve konusu haberimizde.

CHRİSTOPHER ROBİN KİMDİR, KONUSU NEDİR?

Christopher Robin, genç bir adamın yıllar sonra çocukluk arkadaşları ile bir araya gelişini konu ediniyor. Artık yetişkin olmuş olan Christopher Robin, 100 Hektar Ormanı'ndaki maceralarından çok uzaklardadır. İş ve aile dengesini korumakta zorlanan Christopher, iş sebebiyle bir aile yolculuğunu kaçırınca sevimli dostu Winnie the Pooh tarafından ziyaret edilir. Sevimli ayının yardıma ihtiyacı vardır. Christopher Robin yeniden ormana dönerek dostlarına yardım ettiğinde, 100 Hektar Ormanı'nın sevimli sakinleri onun da yardıma ihtiyacı olduğunu fark eder. Christopher'ın peşinden gelen tüylü dostları ona hayattan keyif almayı öğretebilecek midir yoksa sadece başına daha çok iş mi açacaktır?

Altın Küre ödüllü oyuncu Ewan McGregor'un başrolünü üstlendiği Winnie the Pooh uyarlaması "Christopher Robin"in yönetmen koltuğunda "Düşler Ülkesi", "Lütfen Beni Öldürme", "Quantum of Solace" ve "Dünya Savaşı Z" gibi filmlerle tanınan Marc Forster oturuyor. Macera ve animasyon türündeki filmin oyuncu kadrosunda "Agent Carter" dizisinin yıldızı Hayley Atwell, "Sherlock"ta boy gösteren Mark Gatiss, Adrian Scarborough, Roger Ashton-Griffiths, Paul Chahidi, Jim Cummings, Chris O'Dowd, Altın Küre adayı Toby Jones, 12. Doktor'umuz Peter Capaldi, Sophie Okonedo ve Nick Mohammed yer alıyor.

CHRİSTOPHER ROBİN HANGİ KANALDA, IMDB PUANI KAÇ?

Christopher Robin filmi, bu akşam Saat 20:00’de Kanal D ekranlarında yerini alacak olacak.

IMDB puanı: 7.3

Editör: TE Bilisim