Bu tür yazılımlar, ihtiyaç duyabileceğiniz filmler hakkında tüm bilgileri içerir. İstediğiniz kadar kategori oluşturabilirsiniz. Etiket özelliği, bilgi paneli ve özelleştirilebilir klasör küçük resimleri var.

1. Cincopa

Cincopa ile dosyalarınızı organize edebilecek ve daha verimli bir dosyalama sistemi oluşturabileceksiniz. Ayrıca, bilgisayarınıza veya sabit sürücünüze bir şey olması durumunda tüm dosyaların yedeğini alabileceksiniz. Bu özel program türünün çalışma şekli, videoları klasörlerinize ve etiketlerinize aktarmanın yanı sıra hızlı aktarım için videoyu sıkıştırma yeteneği vermektir.

Bilgisayarınızda, disklerinize yerleştirmek istediğiniz dosyaları okuyabilen bir DVD veya CD yazıcınız olduğundan emin olun. Bunu yapmazsanız, verileri disklerinize yazmaya çalışırken sorun yaşayabilir

2. InVideo

InVideo, kullanıcıların dijital video kayıtlarını düzenlemesine ve düzenlemesine ve hatta bunları bir sabit sürücüde saklamasına olanak tanır. Video dosyalarının nasıl düzenlendiği konusunda InVideo'nun birkaç farklı seçeneği vardır. Dijital video dosyalarınız hangi formatta olursa olsun, bu yazılım dosyaları gerekli olan formata dönüştürebilir. Bu da Invideo’yu en iyi video editleme programı haline getiriyor.

Bu yazılımın çevrimiçi sürümü, videoları sabit sürücünüzden doğrudan InVideo sunucularına yükleme özelliğine sahiptir. Video düzenleme yazılımı, dijital video depolama ihtiyaçlarınız için doğru çözüm olup olmadığını görebilmeniz için ücretsiz bir deneme sürümü sunar. Ayrıca teknik destek ile birlikte gelir. ve dosyalarınızı doğru şekilde düzenleyemeyebilirsiniz. Bu program aynı zamanda fotoğraf düzenleme yazılımı olarak da kullanılabilir.

3. Spott

Videolarınızı ve fotoğraflarınızı Spott'ta düzenlemenin ve istediğiniz formatta görüntülemenin ne kadar kolay olduğuna şaşıracaksınız. Sahip olabileceğiniz herhangi bir kamera veya kayıt cihazı ile çalışacaktır. Ayrıca benzersiz bir sürükle ve bırak sistemine sahiptir.

Ev veya küçük ofis bilgisayarı kullanıcısı için tasarlanmıştır. Tüm video kitaplığını takip etmek isteyen herkes için mükemmeldir.

4. Wistia

Wistia, videoları sıralamak ve istediklerinizi bulmak için harika bir yoldur. Tüm fotoğraflarınızı ve videolarınızı her zamankinden çok daha hızlı ve kolay bir şekilde depolamanıza ve düzenlemenize yardımcı olabilecek çok sayıda video düzenleme aracı bulunmaktadır.

Bu program, gelişmiş bir HTML5 video oynatıcı içerir. Bunun yanı sıra, fotoğraf galerisi gibi diğer yazılımlardan medya içe aktarabilirsiniz.

5. Hightail

Hightail, tüm videolarınızı ve fotoğraflarınızı tek bir yerde bir arada tutmanın en kolay yoludur. Seçtiğiniz her öğe kategorisi için arama işlevleri ve sıralama seçenekleri sunar. Filmi sanatçı adına, türe veya aradığınızı bulmak için sahip olabileceğiniz diğer kriterlere göre arayabilirsiniz.

Bu video düzenleme yazılımı ile dijital dosyalarınızda sakladığınız her şeyin güvende olduğundan emin olacaksınız. Ayrıca kendinizi organize etmenize ve işte daha etkili olmanıza yardımcı olur.

6. SproutVideo

SproutVideo, ofisinizdeki videoların, fotoğrafların ve diğer multimedyaların düzenlenmesini ve saklanmasını kolaylaştırır. Bu yazılımla videoları düzenlemek çok daha kolay hale gelir ve hayal edebileceğinizden çok daha fazla zaman kazanabilirsiniz.

Bu yazılım, bir film izlerken veya video düzenleme yazılımında kliplerinizi düzenlerken bir video düzenleyici olarak kullanılabilir. Ayrıca dosya ekleyebilir, yeniden adlandırabilir ve silebilir, videoları oynatabilir ve fotoğraflar arasında gezinebilirsiniz. Belirli videoları ayrı bir yerde izlemek istemeniz durumunda alt klasörler oluşturabilirsiniz.

7. TwentyThree

TwentyThree, pazarlama veya promosyon malzemeleri için çekimler gibi video dosyalarını sıralamayı çok daha kolay hale getirebilir. Bir kişinin büyük bir dijital video kitaplığı varsa, bu yazılım bu koleksiyonda sıralama yapmayı çok daha kolay hale getirecektir.

Videolar, bir aile üyesi veya güvenilir bir meslektaş gibi belirli bir kişiye atanabilir, böylece her şeyin tam olarak nerede olduğunu bilerek günlük görevlerini yerine getirebilirler. Yazılım her türlü işletim sistemiyle uyumludur. Kullanıcılar ayrıca ek eklenti özellikleri satın alabilir ve programı kendi benzersiz ihtiyaçlarını karşılamak için özelleştirebilir.

Editör: TE Bilisim