4. sezonuyla TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan MasterChef Türkiye 2021'in ikinci tur ilk kazanan ana kadro adayı Şükrü Özsarı oldu. MasterChef Şükrü'nn hayat hikayesini merak eden izleyiciler "MasterChef Şükrü kimdir, nereli? 8 Ağustos MasterChef kazananı 6. yarışmacı Şükrü Özsarı kaç yaşında, ne iş yapıyor?" sorularına yanıt aramaya başladı. Bademle hazırladığı sunumu şeflerden geçer not alan Şükrü'nün yemeği adını ana kadroya yazdırmasına vesile oldu. Peki, MasterChef Şükrü kimdir, nereli? 8 Ağustos MasterChef kazananı 6. yarışmacı Şükrü Özsarı kaç yaşında, ne iş yapıyor? Merak edilen detaylara haberden ulaşabilirsiniz...

MasterChef Şükrü kimdir, nereli? 8 Ağustos MasterChef kazananı 6. yarışmacı Şükrü Özsarı kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Şükrü Özsarı, 28 yaşında. İzmir'den yarışmaya katılıyor.

Şükrü Özsarı, Masterchef yarışmasında adını duyuran, alanında eğitimli bir aşçı.

Yarışmada jüriden iki evet alarak bir üst tura geçen ancak üçlü düelloda elenen Masterchef Şükrü, hem jürinin hem de izleyicilerin beğenisini topladı.

Yemek yapmayı çok sevdiğini ve bu alanı seçmekten asla pişman olmadığını söyleyen yarışmacı Şükrü Özsarı ciğer ile geçer not almaya çalıştı.

Bir erkek kardeşi ve bir ablası olan Özsarı’nın en büyük destekçisi ise ailesi ve yakınları. Özellikle sıkı bir Masterchef izleyicisi olan ablası, kardeşinin yarışmaya katılması için yönlendirmiş.

Üçlü düello turunda Şükrü Özsarı, Mehmet Ürker ve Hamza Mercimek ile kapıştı. Yarışmacılardan istenen yemek karnıyarık ve pilav yapması istendi. Bu turu ikinci olarak bitiren Şükrü Özsarı, bu sezon uygulanan yeni kurala göre Mehmet şefin seçimiyle final turuna çıkmıştı.

8 Ağustos Pazar akşamı yayınlanan MasterChef'te Şükrü Özsarı, badem ana malzemesiyle hazırladığı tabağının şeflerden geçer not almasıyla adı yazılı önlüğü almaya hak kazanarak ana kadro adaylarından biri olmayı başardı. Şükrü Özsarı, MasterChef 2021'in ana kadrosuna seçilen 6. yarışmacı oldu.

Editör: TE Bilisim