Bir dönem Trabzonspor başkanlık görevini yapan İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, son günlerde gündem oldu. Geçtiğimiz gün Olimpiyat Şampiyonu Busenaz Sürmeneli ve çocukları ile bir mekanda yiyen Osmanoğlu'nun, kızının adını otomobilinin plakasına yazdırması gözlerden kaçmadı. Son günlerde adından sıkça söz ettiren İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun biyografisi ve yaşam öyküsünü merak edenler tarafından "İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir, ne iş yapar? İbrahim Hacıosmanoğlu nereli, kaç yaşında?" araştırmaları yoğunlaşıyor. Peki, İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir, ne iş yapar? İbrahim Hacıosmanoğlu nereli, kaç yaşında? Merak edilenler haberde.

İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir, ne iş yapar? İbrahim Hacıosmanoğlu nereli, kaç yaşında?

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Bir dönem Trabzonspor'un başkanlığını yapan İbrahim Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz gün olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli ve çocukları ile birlikte Etiler'deki bir mekanda yemek yedi.

Çıkışta görüntülenen Hacıosmanoğlu, 12 milyon TL değerindeki yeni otomobiline bindi.

1999 yılında beri Hatice Hacıosmanoğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, kızı Ela'nın adını aracının plakasına yazdırdığı görüldü. Hacıosmanoğlu'nun Efe ve Eren adında iki çocuğu daha bulunuyor.

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun biyografisi

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, 21 Şubat 1966 tarihinde Trabzon'da dünyaya geldi.

Türk iş adamı ve spor yöneticisi İbrahim Hacıosmanoğlu 1966 yılında Trabzon'un Hayrat Merkez Mahallesi'nde doğdu. Uzun yıllar ticaret ile uğraştı. 2005-2007 yılları arası Trabzonspor Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 2008'de dönemin Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'ın istifa edip seçim kararı alması üzerine seçimlerde aday oldu, fakat diğer başkan adayı Sadri Şener seçimleri kazandı ve seçilemedi. 27 Şubat 2012 tarihinde yapılan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı seçimlerine adaylığını koydu, fakat seçilemedi. 26 Mayıs 2013 tarihinde yapılan seçimlerde kullanılan yaklaşık 4500 oyun 1571'ini alarak Trabzonspor'un 15. başkanı seçildi.

5-6 Aralık 2015 tarihinde yapılan seçimleri kaybederek, görevini Muharrem Usta'ya devretti.

Editör: TE Bilisim