Paribu.com neden çöktü? Paribu çökme sorunu düzeldi mi? soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Türkiye'de kullanılan kripto para borsalarından bir tanesi olan paribu.com sitesinin donduğu ve kilitlendiği ileri sürülüyor. Paribu üzerinden Fenerbahçe Token için işlem yapmak isteyen kripto para yatırımcıları, "İşlem yoğunluğu nedeniyle veriler gecikmeli olarak güncellenmektedir." uyarısıyla karşılaştı. Peki, Paribu.com neden çöktü? Paribu çökme sorunu düzeldi mi? işte tüm detaylar haberimizde…

PARİBU ÇÖKME SORUNU DÜZELDİ Mİ?

Fenerbahçe Spor Kulübü, dijital dönüşüm projeleri kapsamında yepyeni bir adım atarak kendi tokenini geçtiğimiz günlerde satışa sundu. Sarı lacivertli takımın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, " Fenerbahçe Token paritesi, bugün 14.00'te Paribu'da açılıyor" denildi.

Öte yandan Paribu sistemi işlem yoğunluğu nedeniyle hata verdi. Kullanıcılar bir süre Fenerbahçe Token için işlem yapamadı.

Fenerbahçe Token olmak üzere birçok Kripto para alım satım işlemi yapmak isteyen kullanıcılar Paribu sitesini ziyaret ediyor. Ancak Paribu sitesinde ara ara çalışmalar veya teknik arızalar sebebiyle erişim sorunu yaşanıyor. Bu teknik arızalar veya çalışmalar kısa süre devam edip Paribu sitesi normal hizmetine kaldığı yerden devam ediyor.

PARİBU.COM NEDEN ÇÖKTÜ?

Paribu üzerinden Fenerbahçe Token için işlem yapmak isteyen kripto para yatırımcıları, "İşlem yoğunluğu nedeniyle veriler gecikmeli olarak güncellenmektedir." uyarısı ile karşılaştı.

Fenerbahçe Token, ön satışta iki seçenekle satıldı. Bunlar 15 ve 30 liralık seçeneklerdi. Ancak bugün satışa açılmasıyla 30 liranın üstünden listelendiği görüldü.

Editör: TE Bilisim