Galatasaray Token kaç TL? Galatasaray Fan Coin (GAL Token) yükseldi mi? soruları arama motorlarında sıkça araştırılmaya başlandı. Galatasaray Fan Token'ın değeri geçtiğimiz günlerde pek çok dünyaca ünlü takımı geçmişti Yatırımcılar arama motorlarında coinlerle ilgili çeşitli sorular sorgulamaya devam ediyor. Peki Galatasaray Token kaç TL? Galatasaray Fan Coin (GAL Token) yükseldi mi? işte tüm detaylar haberimizde…

GALATASARAY TOKEN KAÇ TL?

Galatasaray'ın kripto para piyasasında Chiliz ile iş birliği yaparak dünya devlerini geçmesinin ardından Galatasaray Token'in ne kadar olduğu merak ediliyor. Sarı-Kırmızılı kulübün kripto parası Barcelona, PSG, Manchester City ve Atletico Madrid gibi dünya devi takımları geride bırakmıştı.

Galatasaray Fan Token'in değeri anlık olarak yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Galatasaray Fan Token bugün 11 Ağustos'ta %3.97 değer kaybı yaşadı.

GALATASARAY COİN (GAL TOKEN) YÜKSELDİ Mİ?

101,23 Türk Lirası değerine sahip olan Galatasaray Fan Token (GAL) 24 saat içinde en düşük 97.04 TL en yüksek ise 105.83 Türk Lirası değerini buldu.

GAL Token'in piyasa değeri 0.4135 iken, işlem hacmi ise 146,519,093,03 Türk Lirası değerinde.

Editör: TE Bilisim