TV8'de yayınlanan yemek ve lezzet yarışması MasterChef'in ünlü şefleri Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jüriliğinde yayınlanan programın devam eden yedek ve ana kadro seçimleri sürerken MasterChef son yedek kim oldu? 13 Ağustos MasterChef yedek yarışmacı kim oldu? sorularının yanıtı araştırılıyor. Dün akşam MasterChef'te yedek yarışmacılar arasına katılan isim merak konusu oldu. Peki, MasterChef son yedek kim oldu? 13 Ağustos MasterChef yedek yarışmacı kim oldu? Detaylar haberimizde!..

MasterChef son yedek kim oldu? 13 Ağustos MasterChef yedek yarışmacı kim oldu?

13 Ağustos Masterchef'te yarışmacılar çanak enginar hazırladı. Azize, Araz ve Samet yedek yarışmacılar arasına girdi.

MasterChef Türkiye 2021'de yedek seçimleri ve ana kadronun belirlenmesine tam gaz devam edilirken gecenin final yemeğinin ana ürünü ise şeftali oldu. En iyi yemeği yapan iki isim yedek kadroya girmeye hak kazanacakken MasterChef 2021 yedek kadroya ilk seçilen isim Merve oldu. Gecenin ikincisi ise yarışmanın en genç yarışmacısı Zerda oldu.

Böylece MasterChef 2021 yedek kadrosu yarışmacıları Azize, Araz, Samet, Merve ve Zerda oldu.

MasterChef 2021 ana kadroda kimler var?

Bu sezon MasterChef'in ana kadrosundaki isimler, Fatma Polat , Milhan Erdem, Dilara Başaran , İbrahim Cingözler, Tunahan Ak, Şükrü, Hamza, Burcu, Görkem ve Hasan olarak belirlendi.

Editör: TE Bilisim