Marcao, Kerem’e neden saldırdı, men cezası aldı mı? Marcao kaç maç ceza alır? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Kerem Aktürkoğlu'na önce kafa attı ardından yumrukladı. Brezilyalı oyuncu, 62.  dakikada kırmızı kartla oyun dışı kalırken sosyal medyada gündem oldu. Peki, Marcao, Kerem’e neden saldırdı, men cezası aldı mı? Marcao kaç maç ceza alır? İşte olayla ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor…

MARCAO, KEREM’E NEDEN SALDIRDI, MEN CEZASI ALDI MI?

Fatih Terim, genç oyuncuyu kenara aldıktan sonra, “Ne oldu?” diye sordu. Kerem, “Hocam sadece ‘sus’ dedim. Başka bir şey demedim” diyerek olayı anlattı.

Kerem Aktürkoğlu’nun kaçırdığı bir pozisyon sonrası Marcao, genç oyuncuya sert tepki gösteriyor. Kerem’in yaptığı bir hata sonrasında Marcao tepki göstermeye devam ediyor. Görüntülerden de görüldüğü üzere Kerem de ‘Sus’ işareti yapıyor. Bunun üzerine Marcao da genç oyuncuya saldırıyor.

MARCAO KAÇ MAÇ CEZA ALIR?

Galatasaray'ın Giresunspor'u 2-0 yendiği maçta takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao'nun 5 ile 10 maç arasında ceza alması bekleniyor. Daha önce Halil Dervişoğlu ile kavga eden Marcao, Giresunspor maçında Kerem Aktürkoğlu'na önce kafa attı ardından yumrukladı. Brezilyalı, 62. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Kırmızı kart sonrası Marcao'nun "Saldırı" başlıklı Madde 44'ten disipline sevk edilmesi bekleniyor. Maddeye göre Marcao 5 ile 10 maç arası ceza alabilir. İlgili 44. maddenin içeriği şöyle: Saldırının, futbolculara, yöneticilere, görevlilere veya diğer kişilere yönelik olması halinde; Futbolculara 5 ila 10 müsabakadan men cezası verilir.

Editör: TE Bilisim